Biz Kuyumcukent'den Memnunuz

Tuna-Eren Kuyumculuk yöneticisi Bünyamin Taştan, "Habergold.com" a yapmış olduğu açıklamada; " Kuyumcukent'de olmaktan memnun olduklarını, altı yıla yakın burada faaliyet gösterdiklerin söyleyen Taştan; " Ben burada yönetici olarak çalışmaktayım. Genellikle atölyelerle çalışmaktayız. Genelde iç piyasada çalışmaktayız" dedi.

Tuna-Eren Kuyumculuk yöneticisi Bünyamin Taştan, "Habergold.com” a yapmış olduğu açıklamada; " Kuyumcukent’de olmaktan memnun olduklarını, altı yıla yakın burada faaliyet gösterdiklerin söyleyen Taştan; " Ben burada yönetici olarak çalışmaktayım. Genellikle atölyelerle çalışmaktayız. Genelde iç piyasada çalışmaktayız” dedi.

Öteyandan, Has gümüş alıp veriyoruz. Takoz karşılığında işlemleri yapıyoruz. 2007 yıldan beridir, kuyumcukent’de çalışıyoruz.

Daha öncesi Kapalı Çarşı da Eren Gümüş ve Tuna bulunmak üzere iki firma bulunmaktadır. Çarşıdaki Eren gümüş ve Tuna olarak ayrı ayrı… Burası ise, iki firmanın ortak olduğu bir şirket olarak devam etmektedir. Burada bizim işimiz, atölyelere has altın, has gümüş veriyoruz.

Biz Kuyumcukent’den memnunuz, onlar bizden memnun mu bilmiyoruz?