Kebabın Ana vatanı Kapalı Çarşı "Aynen Dürüm"

Kebabın anavatanı sayılan Kapalı Çarşı "Aynen Dürüm" ün misafiriydik bugün öğle saatlerinde. Sıra dışı bir gezinti sonunda ziyaret ettiğimiz, "Aynen Dürüm" lezzetin tavan vurduğu bir mekan olarak 12 yıldır sadece Kapalı Çarşı esnafına hizmet etmeyip, "ün"'ü Amerika'ya kadar uzanan "Aynen Dürüm" de lezzetin farkına burada mutlaka varacağınız, nadide bir mekan olarak hem Kapalı Çarşı esnafına hem de dışarıdan gelen müşterilerine en güzel hizmetlerini sunmaya devam etmektedir. "Habergold.com" a vermiş olduğu bilgiye göre; " 12 yıldır bu işi yapmakta olduğunu, kapalı çarşı da bir noktada hizmet vermenin ne kadar zor olduğu ve herkesin yelteneceği bir iş olmadığını, bunun nedeninin ise, kapalı çarşı esnafının çok seçici bir yapıya sahip olduğunu, damak tadını vermediğiniz zaman kesinlikle size uğrama şansı yok" dedi.

 

Kebabın anavatanı sayılan Kapalı Çarşı "Aynen Dürüm” ün misafiriydik bugün öğle saatlerinde. Sıra dışı bir gezinti sonunda ziyaret ettiğimiz, "Aynen Dürüm” lezzetin tavan vurduğu bir mekan olarak 12 yıldır sadece Kapalı Çarşı esnafına hizmet etmeyip, "ün”’ü Amerika’ya kadar uzanan "Aynen Dürüm” de lezzetin farkına burada mutlaka varacağınız, nadide bir mekan olarak hem Kapalı Çarşı esnafına hem de dışarıdan gelen müşterilerine en güzel hizmetlerini sunmaya devam etmektedir.


"Habergold.com” a vermiş olduğu bilgiye göre; " 12 yıldır bu işi yapmakta olduğunu, kapalı çarşı da bir noktada hizmet vermenin ne kadar zor olduğu ve herkesin yelteneceği bir iş olmadığını, bunun nedeninin ise, kapalı çarşı esnafının çok seçici bir yapıya sahip olduğunu, damak tadını vermediğiniz zaman kesinlikle size uğrama şansı yok” dedi.



Ötayandan, etlerimiz çok lezzetli ve kendimize has formüllerimiz var. Biz kapalı çarşı "Aynen Dürüm” olarak, lezzetimiz bu gün Amerika’ya kadar duyulmuştur. Amerika’daki dergi ve televizyonlar bize gelerek, "Aynen Dürüm” olarak bizleri haber yapması ve bizlerin de bu bölgelerde kendiliğinden duyulmamız, reklamımızın o bölgede yapılması ve tanınmamız demektir. Tüm bunlar bizim için bir övünç kaynağıdır” dedi.


Ayrıca, biz İstanbul’un merkezi sayılan bir bölgedeyiz. Bizi bulmak isteyenler, "Aynen Dürüm” kaplı çarşı dedikleri zaman bizi herkes çok kolay olarak bulabilirler. İnternet sitemizde var. İnternet sitemize girdiğiniz zaman bizi bulursunuz. Diğer taraftan zaten biz burada bir markayız, kapalı çarşıdan hangi noktadan girerseniz girin, "Aynen Dürüm” dediğiniz zaman mutlaka sizi buraya yönlendirirler” dedi.