Kuyumculuk da, Türkiye'nin bir numaralı alışveriş merkezi, "Vizyon Park"

Elif Nur Kuyumculuk ortaklarından, Sedat Yüksel "Habergold.com"a vermiş olduğu açıklama da; " İstanbul Vizyon Park, Türkiye'de yeni kuyumculuk çağı. Kuyumcukent'den çok zaman sonra temellerini atıp, kuyumcukent'i geçmiş olan, İstanbul Vizyon Park, görünüşüyle, içerisindeki temizliğiyle, kalitesiyle, hizmetiyle, güzel dükkanlarıyla, güzel havalandırması gibi bir çok güzel hasletleri içerisinde bulundurmaktadır. İstanbul Vizyon Park, şu anda, güzel dükkanlarıyla, Türkiye'nin bir numaralı, kuyumculukta alış veriş merkezi olarak gözükmektedir"dedi.

Elif Nur Kuyumculuk ortaklarından, Sedat Yüksel "Habergold.com”a vermiş olduğu açıklama da; " İstanbul Vizyon Park, Türkiye’de yeni kuyumculuk çağı. Kuyumcukent’den çok zaman sonra temellerini atıp, kuyumcukent’i geçmiş olan, İstanbul Vizyon Park, görünüşüyle, içerisindeki temizliğiyle, kalitesiyle, hizmetiyle, güzel dükkanlarıyla, güzel havalandırması gibi bir çok güzel hasletleri içerisinde bulundurmaktadır. İstanbul Vizyon Park, şu anda, güzel dükkanlarıyla, Türkiye’nin bir numaralı, kuyumculukta alış veriş merkezi olarak gözükmektedir”dedi.

Öteyandan; "Kuyumcu kent’in hizmette yetersizliğinden dolayı, Vizyon Park oluşmuştur. Kuyumcu kent de Vizyon Park’daki gibi büyük dükkanlar yok. Kuyumcu kent de dükkanlar buraya göre daha küçük ve daha basık, daha havasız, camsız çerçevesiz ama burasının havası var, yani yükseklik bakımından, genişlik bakımından, ferahlık bakımından, havalandırma bakımından, bir insanın daha sağlıklı çalışması için bir ortamın burada bulunması, Vizyon Park’ı Kuyumcu kent’e göre daha cazip hale getirmiştir. Bu yüzden biz de burayı tercih ettik.

Yönetim olarak, Kuyumcu kent ile burası farklı yönetimlere sahip, biz dahi burada yönetime katılmayı düşünüyoruz. Yönetimde daha faydalı olacağımıza inanıyorum. Vizyon Park’ı daha ileriye götürmek için yönetim bünyesinde çalışmanın daha faydalı olacağına inanıyorum.

İstanbul Vizyon Park, güzel, havadar, herkesin buraya gelmesini tavsiye ediyorum” dedi.