Âlâ Dergisin'den, Karınca yuvası Projesi'ne Destek

Kimse yok mu derneğinin gerçekleştirdiği " Karınca yuvası projesi"nde tesettür alanında faaliyet gösteren modacılar ve üreticilerin buluştuğu organizasyonda Ala Dergisi Genel Yayın Yönetmeni, Zeynep Hasoğlu, Ala dergisinin 2 yıl önce 2011 haziran ayından itibaren raflarda yerini almasından, gelişim sürecinden ve gelecekte yönelik hedeflerinden bahsetti. Sektörde tesettür üzerine herhangi bir dergi olmamasından dolayı dergiyi çıkarmaya karar verdiklerini, derginin hedef kitlesinin de tesettür firmaları ve tesettürlü bayanlar olduğunu belirtti.

Kimse yok mu derneğinin gerçekleştirdiği " Karınca yuvası projesi”nde tesettür alanında faaliyet gösteren modacılar ve üreticilerin buluştuğu organizasyonda Ala Dergisi Genel Yayın Yönetmeni, Zeynep Hasoğlu, Ala dergisinin 2 yıl önce 2011 haziran ayından itibaren raflarda yerini almasından, gelişim sürecinden ve gelecekte yönelik hedeflerinden bahsetti. Sektörde tesettür üzerine herhangi bir dergi olmamasından dolayı dergiyi çıkarmaya karar verdiklerini, derginin hedef kitlesinin de tesettür firmaları ve tesettürlü bayanlar olduğunu belirtti.
Hasoğlu, bir tesettür dergisi olan Ala Dergisi’ni çıkarttıkların da "Tesettürün modası olmaz” yönünde tepkiler aldıklarını, fakat kendilerinin hiçbir zaman tesettürün tanımını ya da ne şekilde olması gerektirdiği hakkında herhangi bir söylemde bulunmadıklarını kaydetti. Amaçlarının tesettürle modayı bir araya getirerek insanların giyebileceği özel kıyafetler kombinler oluşturmak olduğunu belirtti.
Bu konuda başarılı olduklarını da iki yıldan beri var olmalarına ve güzel Tepkiler almaya devam ettiklerine bağladılar. Bu tepkilerin devam edeceğine inandıklarını ve yapılan iş ne kadar başarılı olursa o kadar tepki olarak geri döneceğini de vurguladı.
Hasoğlu; belirli bir yayın çizgisine ulaşan Ala Dergisi’nin, bundan sonraki dönemlerde yine aynı tempoda devam edeceğini, yine "Karınca yuvası Projesi” gibi sosyal yardım projelerinde desteklemeye devam edeceklerini ve ayrıca moda günleri organize edeceklerini, bunun önümüzdeki günlerde netleşeceğini kaydetti.
Okuyucularına Ala Dergisi’nin sadece Türkiye de değil de dünyada da basım yapacağını, ilk olarak Endonezya da Malay diline çevrilerek standlarda yerini alacağını müjdeledi.