Alev takı tasarım yeni yılda giyiminize renk katacak

2011 yılının Ocak ayında Kuyumcukent'de ilk mağazası ile müşterilerine hizmet veren, Alev Takı Tasarım firması, 10 yıllık takı tasarım tecrübesini ve birikimlerini bu küçük ve şirin dükkanda, hem atölye ve hem de sergileme kısmıyla, müşterilerine nasıl hizmet verdiklerini, "Habergold.com" la paylaşarak, siz değerli okuyucularımızın beğenisine sundu.

2011 yılının Ocak ayında Kuyumcukent’de  ilk mağazası ile müşterilerine hizmet veren, Alev Takı Tasarım firması,  10 yıllık takı tasarım tecrübesini ve birikimlerini bu küçük ve şirin dükkanda, hem atölye ve hem de sergileme kısmıyla, müşterilerine nasıl hizmet verdiklerini, "Habergold.com” la paylaşarak, siz değerli okuyucularımızın beğenisine sundu.

 Firma sahibi Alev Gümüş, Habergold.com” yapmış olduğu açıklamada; "Biz firma olarak, günümüzde takı tasarımda trend olan ürünler tasarlayıp insanların beğenisine sunuyoruz”dedi.

Öteyandan, Alev takı  ve tasarım yurt dışından ithal ettiği, birinci sınıf kaliteli boncuklarla yaptığı takılar güzel giyinmeyi seven ve bu kıyafetlerini şık aksesuarlarla kombine etmeyi seven bayanlara hitap etmektedir.

Ayrıca, Alev takı ve tasarımda her tarzda klasik, spor, abiye takılar bulunmaktadır. Diğer yandan, müşterinin isteği doğrultusunda her türlü çalışma yapılmaktadır. Dışarıdan Kuyumcukent’e gelen müşterilerimizin bizleri bulacakları yer,  gelinlikçilerin sokağında  "Alev Takı Tasarım” olarak bulabilirler. Aynı zamanda, gelinlik aksesuarları konusunda da, çalışmalar yapmaktayız” dedi.