Ali Kurtuluş; "İnciyi takıya dönüştürmek bir sanattır"

Kurulduğu 1997 yılından bugüne kadar, kuyumculuk sektöründe "DORAN KUYUMCULUK" olarak hizmet veren firmamız; 2011 yılı ile birlikte kurumsallaşarak incili set üretimine başlamıştır. Yeni tasarımlarını " DORAN İNCİ " olarak sunan firmamızın temel felsefesi "KALİTE, GÜVEN ve ESTETİK" olarak belirlenmiştir diyen, Doran İnci İstanbul kuyumcukent şube müdürü Ali Kurtuluş, " Habergold.com" a yapmış olduğu açıklamada; "DORAN İNCİ; müşteri memnuniyetini temel ilke olarak kabul ederek sektörde güvenilir, kalıcı ve güncel bir marka olmayı hedeflemektedir"dedi

Kurulduğu 1997 yılından bugüne kadar, kuyumculuk sektöründe "DORAN KUYUMCULUK” olarak hizmet veren firmamız; 2011 yılı ile birlikte kurumsallaşarak incili set üretimine başlamıştır. Yeni tasarımlarını " DORAN İNCİ " olarak sunan firmamızın temel felsefesi "KALİTE, GÜVEN ve ESTETİK” olarak belirlenmiştir diyen, Doran İnci İstanbul kuyumcukent şube müdürü Ali Kurtuluş, " Habergold.com” a yapmış olduğu açıklamada; "DORAN İNCİ; müşteri memnuniyetini temel ilke olarak kabul ederek sektörde güvenilir, kalıcı ve güncel bir marka olmayı hedeflemektedir”dedi.

 

Ayrıca,inciyi takıya dönüştürmek bir sanattır. Altın,Gümüş ve Bronz ile İncinin buluşmasında, tasarımdan üretime kadar tüm evrelerde; sanatçı hassasiyeti, alın teri ve göz nuru sergilenmektedir. Günümüz takı trendine uygun, özgün tasarımlarımızda; iriliği, yuvarlaklığı ve sedefi itibariyle en özel incileri; siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Tasarımlarınızda kullandığımız tüm broş ve inciler DORAN İNCİ güvencesi altındadır”dedi.

 

Öteyandan, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da; özgün ve estetik tasarımlarımızla, kalitemizden ödün vermeden, siz değerli müşterilerimizin güvenine layık olmaya çalışacağız”dedi.