Altın her zaman en iyi yatırım aracıdır

Arşa Gold şirket müdürü Kerem Özgür, "Habergold.com" a yapmış olduğu açıklama da, son günlerdeki gezi olayları nedeni ile altının seyrini değerlendirdi.


Arşa Gold şirket müdürü Kerem Özgür, "Habergold.com” a yapmış olduğu açıklama da, son günlerdeki gezi olayları nedeni ile altının seyrini değerlendirdi.
Geçtiğimiz günlerde başlayan ve hala bir şekilde devam eden GEZİ olayları altın ve döviz fiyatlarını dengesiz seyretmesine yol açmaktadır.Bundan 3 gün öncesine kadar 83 TL.’den işlem gören altın bugün 76TL. civarında seyretmektedir.Bu ani düşüşler ve çıkışlardan ötürü altın yatırımcısı kararsız olmaya devam etmektedir…Ama yine de bana sorarsanız uzun vadede düşünenler için söylüyorum ; altın her zaman en iyi yatırım aracıdır… Biz Arşa Gold olarak diyoruz ki vatandaşımız her zaman elindeki parayı ona en kar getiren ve zararını en aza indiren yatırımlara yönelmeleridir.Zaten halkın hemen hemen hepsi en iyi yatırımın sarrafiye ve bilezik olduğunu iyi bilmektedir…Çok şükür son zamanlarda da işlerimiz bu yönde gayet iyi durumda. Birkaç ay önce ‘’KAPALIÇARŞI’’ da açtığımız mağazamızda bilezik,sarrafiye,gram altın,külçe ve döviz ihtiyacınıza göre herşey elimizde mevcuttur ve satışlarımız çok iyi gitmektedir.Önümüzdeki günlerde gireceğimiz Ramazan ayında rutin bir sakinlik beklesekte fiyatlar eğer buralarda seyrini sürdürürse sanırım hareket devam etmekte olabilir diye düşünüyorum.
Arşa gold olarak her zaman yenilikçi ve ileriye dönük daha iyiyi hedefleyen bir şirket olarak sizin için üretmiş olduğumuz piyasanın dışında çok farklı olan modellerimizle toptan ve perakende satışlarımızla sizlere en güzel şekilde sunmaya devam edeceğiz. ARŞA GOLD ile bileziğin gizemini keşfedin…