Altının merkezinde ayakkabıcılık

Süleyman Çağ bu sektörde 55 sene emek vermiş insanım bu sektör derken tabiki kapalı çarşı ve kuyumculuk üzere, şirketim vardı şirketimi bir ara kapattım herhangi bir olaydan dolayı kapattım ve dükkanımda lostrajılık aklıma geldi, lostrajılık yapmaya karar verdim

Bize kısaca kendinizden bahseder misiniz?

Ben Süleyman Çağ bu sektörde 55 sene emek vermiş insanım bu sektör derken tabiki kapalı çarşı ve kuyumculuk üzere, şirketim vardı şirketimi bir ara kapattım herhangi bir olaydan dolayı kapattım ve dükkanımda lostrajılık aklıma geldi, lostrajılık yapmaya karar verdim.

Neden Kuyumcu kenti seçtiniz?

Kuyumcukent bugün buraların bir deryası olması gereken bir yer fakat malesef bir basiretsizlik mi var ne varsa burada ulaşım eksikliği var.

Dışarıdan bakılınca sadece altıncıların burada olduğu gibi bir imaj var.

Bu çok yanlış bir imaj buda tanıtım eksikliğinden kaynaklanıyor bana göre, buraya bir Bakırköy Kuyumcuket otobüsü olarak geliyor oda dolaşa dolaşa yarım saatlik 20 dakikalık yolu 1 saat 15 dakikada geliyor, buda bize aksi tesir yaratıyor. Bunları bildirmek, görüşmek ve bu yanlışları düzeltmek gerekiyor.

Son olarak Kuyumcu Kent yönetimine tavsiyeni nedir? Neler yapmaları lazım burayı tanıtmaları için?

Buraya markaları getirip, vasıtaları direkleştirip çoğaltmak çok iyi tanıtım yapmak. Çünkü burada Kuyumculuk olsun, herhangi ne olursa olsun lostrajılık olsun, dışardakilerin 3/1 fiyatına yapıyoruz kendimizi en iyi şekilde yapıyoruz. Altınından, pırlantasından tutun burada daha iyi hesaplı alınacak, buradan daha hesaplı yapılacak hiç bir yer yok, bir tek eksiğimiz ulaşım meselesidir bunlara çok değindile hatta ve hatta Başbakanımızdan tutunda Belediye başkanımıza kadar bir çok sözler verildi. Sözlerinin arkalarında henüz hala durulmadı onun içinde bekliyoruz bu yönetimlerin gidip kendilerine hatırlatmalarını inşaallah bir gün hatırlatırlar bizde burada faliyetlerimizi arttırırız.

Teşekkür ediyorum.

Ben teşekkür ederim