Arda Alyans, Ticaret üniversitesi tasarım kursu işbirliği

Arda Alyans yönetim kurulu başkanı Murat Arda, "Habergold.com" a yapmış olduğu açıklamada; " 18 yıl bu meslek içerisindeyim. Özellikle bu son günlerde teknoloji takip edilemeyecek bir hal aldı, bundan dolayı da kendimizi sürekli yenilmek zorundayız" dedi.

Arda Alyans yönetim kurulu başkanı Murat Arda, "Habergold.com”a yapmış olduğu açıklamada; " 18 yıl bu meslek içerisindeyim. Özellikle bu son günlerde teknoloji takip edilemeyecek bir hal aldı, bundan dolayı da kendimizi sürekli yenilmek zorundayız” dedi.

Öteyandan, "Arda Alyans” yurt dışı ile var olan müşterilerine yenileri ekleme için, yoğun bir çalışma hazırlığı içine girdi. Aynı zamanda daha kaliteli ürünler üretmek için, kuyumcu kent de İstanbul Üniversitesinin kurmuş olduğu kursa elemanlarını göndermeye başladı. Daha çok kendi çizimlerimizi daha profesyonel olarak bir çizim meydana getirmeleri için gönderiyoruz.

Diğer taraftan, yeni teknolojiyi kullanan genç ve dinamik, aynı zamanda teknoloji kullanılan elemanlara özellikle bizim kendi sektörümüzde ihtiyaç hissettirmeye başlamıştır. Eski ustalar eski çalışma sitemine göre işler yaptığı için, tabi yurt dışına açıldığımızda, yani yurt dışına bir mamul sunmak istiyorsak, yurt dışındaki rakip firmalarla rekabet etmek istiyorsak, her gün yenilenen teknolojiden de o derecede yararlanarak, yeni tasarımlar oluşturmamız lazım, bu nedenle kuyumcu kent de İstanbul Üniversitesi vasıtasıyla açılan, Matrix tasarım kursuna elamanlarımızı göndererek ilk adımı atmış bulunuyoruz.

Ayrıca, İstanbul Ticaret üniversitesi ile de eğitimde işbirliği yapmak, bizleri sevindirmektedir. Diğer taraftan da kursa giden elemanlarımızın İstanbul Ticaret üniversitesine ait kurs bitirme sertifikası alması da meselenin bir diğer güzel yanı… Bu sertifika normal kurslarda verilmilyor.