Artık altın yatırıma özgü bir takı değil, takıya özgü bir takı

1983'de yılında mesleğe girdiğini söyleyen Realite Gold kuyumculuğun ve Uğur dökümün sahibi olan Uğur Özen, Habergold'a firması hakkında yapmış olduğu açıklamada; "Realite Gold" kuyumculuk ve uğur dökümün sahibi olduğunu, 1992'de dükkan sahibi olduğunu söyleyen Özen; " Faaliyetlerimizi kapalı çarşı civarında, çemberli taş da sürdürdük. 6 yıl öncede kuyumcukent'e geldik. 6 senedir kuyumcukent'de faaliyet göstermekteyiz" dedi.

 

1983’de yılında mesleğe girdiğini söyleyen Realite Gold kuyumculuğun ve Uğur dökümün sahibi olan Uğur Özen, Habergold’a firması hakkında yapmış olduğu açıklamada; "Realite Gold” kuyumculuk ve uğur dökümün sahibi olduğunu, 1992’de dükkan sahibi olduğunu söyleyen Özen; " Faaliyetlerimizi kapalı çarşı civarında, çemberli taş da sürdürdük. 6 yıl öncede kuyumcukent’e geldik. 6 senedir kuyumcukent’de faaliyet göstermekteyiz” dedi.

Ayrıca, bu zaman zarfında konumumuz belli bir yerlere geldi. Güzel paralar kazandık. Fakat, 2009 tarihindeki krizle beraber, bütün sektörün gerilemesi ve altının çok değerlendirilmesinden dolayı, sektör olarak çok büyük zorluklar atlattık. Lakin, bu zorlukları 3 yıl içerisinde bir nebze aştık. Bunu da pazarımızın geniş olmasından dolayı gerçekleştirebildik.

Şu andaki faaliyetlerimiz yurt içi ve yurt dışı olmak üzere çalışmaktayız. Piyasamızın daha iyi açılabilmesi için, koordineli olarak bu işi sürdürmede fayda vardır diye düşünüyorum. Bundan sonraki dönemlerde sektörün geleceğini daha iyi düşünüyorum. Daha iyi görmekteki sebebim şudur; Artık altın yatırıma özgü bir takı değil, takıya özgü bir takı olduğu için, daha iyi konuma gelecektir. Sektör bu vesile ile daha iyi, daha kaliteli ve daha elit ürünler üretmeye başlayacaktır diye düşünüyorum” dedi.