Astro Art Moderni Ve Eskiyi Sentezleyecek

Gümüş takı üzerine butik çalışan Astro Art firması sahibi Gürsel Bulut, firma ve gelecek sezon hedefleri üzerine Habergold'a konuştu.

Gümüş takı üzerine butik çalışan Astro Art firması sahibi Gürsel Bulut, firma ve gelecek sezon hedefleri üzerine Habergold’a konuştu.

Yurtdışı Ağırlıklı Çalışıyoruz 

Bulut firmasını şöyle tanıttı; "Kendi tasarımımız olan gümüş takıların üretimini yapıyoruz. Satış mağazamız Kapalıçarşı’da olmakla birlikte, imalatlarımız Bayrampaşa’da yapılıyor. Ağırlıklı olaraksa yurtdışı odaklı çalışıyoruz. Yılda 6 fuarımız oluyor ve yerleri Güney Amerika’dan Asya’ya bir çok ülkeye yayılıyor. Arap ülkeleriyle birlikte Avrupa’da İtalya, İspanya, Fransa iyi müşterilerimiz arasında. İç piyasada ise perakende olarak, mağazamızda yerli tüketiciye satış yapıyoruz.”

Modern Ve Eskiyi Sentezleyeceğiz 

Astro Art olarak gelecek dönem hedefleri içinse; "Biz yurtdışı fuarlarına katıldığımız için, genelde geleneksel ürünler tasarlayıp satıyoruz . 2014 içinse füzyon olarak tabir ettiğimiz, hem bizim öz kültürümüzü içinde taşıyan hem de dünya kültürüne yakın ürünleri tasarlayıp, satmaya başlamayı düşünüyoruz. Modern ve eskiyi bir araya getirerek yeni ürünler oluşturmayı düşünüyoruz.” şeklinde konuştu.