Astro Gold; " Çok kaliteli ürün modelleri ile, hem Türkiye hem de, Dünya'ya açılıyor

2009 yılında üç arkadaş olarak kurmuş oldukları "Astro Gold" firmasının kurucu ortaklarından Bülent Demir, "Habergold.com" a yapmış olduğu açıklamada; " 2013 yılında bizim fuar çalışmamız olacak, yeni modeller yapacağız. Özellikle "su yolu" modelleri üzerine çok değişik çalışmalar, piyasanın dışında çalışmalar yapacağız. Çok farklı modeller olacak. Daha ufak ürünlerde olacak 2013 yılında.

2009 yılında üç arkadaş olarak kurmuş oldukları "Astro Gold” firmasının kurucu ortaklarından Bülent Demir, "Habergold.com” a yapmış olduğu açıklamada; " 2013 yılında bizim fuar çalışmamız olacak, yeni modeller yapacağız.  Özellikle "su yolu” modelleri üzerine çok değişik çalışmalar, piyasanın dışında çalışmalar yapacağız. Çok farklı modeller olacak. Daha ufak ürünlerde olacak 2013 yılında.

Zaten klasik taşlı takımları üretiyoruz ve üretmeye devam edeceğiz. Üretim ağlarını ve modellerini çok farklı şekilde genişleteceğiz.  Astro  Gold, olarak biz 2013 yılında hem pazarlamada hem modellerde ve hem de fuarlarda bulunarak, biz sektör olarak buradayız diyeceğiz” dedi.

Öteyandan, değişik kalıp çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam edecek. Özellikle model ve kalite üzerinde yoğun bir şekilde duracağız. Değişik taşlar kullanacağız modellerimizde, yani biraz alışılmışın dışına çıkacağız, çizgi olarak klasikliklerin dışına çıkacağız. Her şeyden önce 2013 yılından çok ümitliyim.

 Astro Gold olarak önümüzdeki yılda biz, hem yurt içi ve hem de yurt dışına ki, şu an az da olsa çalışmaktayız, ayrıca, reklam çalışmalarından, fuarlara varana kadar her alanda olacağız. Astro Gold ismini Türkiye de ve dünyadaki herkese duyurmaya çalışacağız” dedi.