Atıklar Takı Oldu!!!

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi 2. Sınıf öğrencileri Öğr. Gör. Elanur Güner başkanlığında GERİ DÖNÜŞEN TAKILAR isimli koleksiyonlarını İstanbul Jewelery Showda katılımcıların beğenisine sundular.


GERİ DÖNÜŞEN TAKILAR SERGİSİ ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi 2. Sınıf öğrencileri Öğr. Gör. Elanur Güner ile birlikte hazırlamış oldukları, GERİ DÖNÜŞEN TAKILAR isimli koleksiyonlarını İstanbul Jewelery Showda katılımcıların beğenisine sundular.

Elanur Güner ; Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Takı Tasarım Bölümü olarak öğrencilerimizin farkındalıklarını ve tasarım ruhlarını geliştirmek için bu koleksiyonu hazırladıklarını belirtti. 
Yapılan ürünlerin hepsi atık malzemelerden yapılmış olup artık kullanılmayacak olan geri dönüşüm malzemelerini İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Takı Tasarımı 2. Sınıf öğrencileriyle Takı Üretim Teknikleri Dersi bünyesinde takıya dönüştürdüklerini ve Geri Dönüşen Takılar koleksiyonunu hazırladıklarını iletti. Fuar boyunca ziyaretçilerin beğenisini sunulan takılar ileriki zamanlarda farklı sergi alanlarında da gösterime çıkacaktır.
İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Takı Tasarımı Bölümü Geri Dönüşen Takılar Koleksiyonunu
Hazırlayanlar
Doç. Dr. Ferhat Satıcı /Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Elanur Güner / Takı Üretim Teknikleri Dersi
Öğrenciler
BULUT FATİH ORAL BÜŞRA KARA CANER RECEP GÜNGÖR FATİH UĞUR FATMA ÖZTÜRK FATMA BENGÜ TAPİN İSMAİL BASA SALİHA SENA ŞAHİNOĞLU SELÇUK EREN BERBER ŞULE BEYZA KÖKSAL