Baktıroğlu, Saygı ve Sevginin yerini maddiyata bıraktı

Ali Sami Baktıroğlu 1962'de kurulan, baba mesleği olan halıcılığı 1980'den beri yapıp, dükkanı idare ediyor. Firma olarak sadece satış üzerine çalışıyorlar. Ali Bey ile Kapalı Çarşı'nın gelişimi üzerine "habergold.com" olarak konuştuk.

Ali Sami Baktıroğlu 1962’de kurulan, baba mesleği olan halıcılığı 1980’den beri yapıp, dükkanı idare ediyor. Firma olarak sadece satış üzerine çalışıyorlar. Ali Bey ile Kapalı Çarşı’nın gelişimi üzerine "habergold.com” olarak konuştuk.

SAYGI VE SEVGİ YERİNİ MADDİYATA BIRAKTI Kapalı Çarşı nereye gidiyor? sorumuza; "Köklü ve saygın bir tarihimiz var, bununla birlikte sorunlarımız da yok değil tabi. Ülkenin gelişimiyle paralel ilerleme kaydediyoruz. Buna ek olarak eskiden var olan öncelikli saygı ve sevginin yerini, para kazanma gayesi aldı. Sırf maddi çıkarlar sebebiyle bir çok değerimizi kaybediyoruz. Bununla birlikte ürün kalitesi de düşüyor.” yanıtını verdi.

ÇARŞI ESKİ GÜCÜNÜ KAZANACAK Piyasa şu günlerde ne durumda? diye sorduk; "Ramazan durgunluğunun yanı sıra, mevcut eylemler de satışları olumsuz yönde etkiledi. Rehberlerin turisti yanlış yönlendirmesi de büyük sıkıntı yaratan ayrı bir konu. Zamanla piyasanın tekrar hareketleneceğini ve Kapalıçarşı’nın eski gücünü kazanacağını ümit ediyoruz.” dedi.