Bu Fuar, sektörümüzün nerede olduğunu gösterdi

Ersoy Alyans Genel Müdürü aynı zamanda habergold.com'un köşe yazarı Adem Aydın ve Ersoy Alyans üretim ve arge Müdürü Ali Çakır, "Habergold.com" a yapmış oldukları açıklamada, bu yıl fuar'ın çok iyi geçtiğini söyleyen Adem Aydın; " Özellikle yurt dışı katılımcıların çok ağırlıkta olduklarını, bununla beraber ziyaretçilerde de, daha çok yurt dışı olması bizleri sevindirmekte ve bir umut oluşturmakta sektördeki esnaflarımız için..." dedi.

Ersoy Alyans Genel Müdürü aynı zamanda habergold.com'un köşe yazarı Adem Aydın ve Ersoy Alyans üretim ve arge  Müdürü  Ali Çakır, "Habergold.com" a yapmış oldukları açıklamada, bu yıl fuar'ın çok iyi geçtiğini söyleyen Adem Aydın; " Özellikle yurt dışı katılımcıların çok ağırlıkta olduklarını, bununla beraber ziyaretçilerde de, daha çok yurt dışı olması bizleri sevindirmekte ve bir umut oluşturmakta sektördeki esnaflarımız için..." dedi.
Sözlerine şöyle devam eden Aydın; " Biz genel itibari ile tüm fuarlara yoğun bir şekilde katıldık ve bu fuar'a katılamadık, çünkü Ersoy Alyans geçtiğimiz sezonda, hem mekan hem de kalite, makina ve yeni model olmak üzere, tamamen bir değişikliğe gitti, yani sizin analyacağınız dipten başa bir yenilenme oldu. Bu nedenle hiç bir yerde aktif olarak bulunmadık. Ama, tüm bu çalışmalar bitti ve yol haritamızı da belirledik, pazar olarak yurt içi tamame bitti, ve yurt dışı ağırlıklı çalışmalarımız başlamıştı, bu günden sonra yurt dışını daha da geliştirerek, iç piyasa ile dengelemeyi düşünüyoruz" dedi.   Öteyandan, bu fuar da makinaya ilginin çok arttığını söyleyen, Ersoy Alyans üretim ve arge müdürü Ali Çakır; " Son günlerde, Türkiye'de ki, kuyumculuk sektöründeki kalitenin artması ile, üretimdeki yenilikler, elbette yeni makinaların Türk kuyumculuk sektöründeki rolü ile eş değerdedir. Kim son model ya da en yeni makinaları kullanıyorsa, ya da yenilikleri takip ediyorsa, model bazında olduğu kadar makinada da takip edeneler, daima yeni  trendi yakalamış olur" diyen Çakır; " Fuar da ki farklılık kadar, benim gördüğüm, makina standına da yoğun biri ilgi olduğunu görmekteyim dedi. Bunlar da bizleri gelecek adına bizleri sevindirmektedir" dedi.