Capri Adasının Rüzgarı Anakara da Esti

İtalya'nın Dünyaca ünlü turistik adası Capri'de sıradışı tasarımcı Silvio Staiano önderliğinde üretilen "Capri Watch" saatlerinin Türkiye'deki ilk lansmanı, Ankara'da ünlü simalarının katıldığı özel bir etkinlik ile gerçekleştirildi.


İtalya’nın Dünyaca ünlü turistik adası Capri’de sıradışı tasarımcı Silvio Staiano önderliğinde üretilen "Capri Watch” saatlerinin Türkiye’deki ilk lansmanı, Ankara’da ünlü simalarının katıldığı özel bir etkinlik ile gerçekleştirildi.
Ünlü tasarımcı Silvio Staiano imzasını taşıyan Dünyada sadece İtalya, Japonya ve Türkiye’de satışı yapılan, swarovski taşlı modelleriyle dikkat çeken "Capri Watch”; ülkemizde kısa süre içinde büyük beğeni toplamaya başladı. Adeta bir mücevher titizliğinde üretilen "Capri Watch” saatleri yakın zaman önce işadamı Hasan Besneli tarafından ülkemize ithal edildi. Geçtiğimiz günlerde "Capri Watch” saatlerinin tanıtımı, Ankara Çukurambar semtinde yer alan Pelit Pastanesinde organize edildi. Yaklaşık 160 davetlinin katıldığı lansmana, Ankara’nın tanınmış bürokratlarının, siyasilerin, iş dünyasının önemli isimlerinin eşleri ve yakın akrabaları katıldı. Davette; Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Koza İpek Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Melek İpek, İlci Holding’den Enise İlci, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in kardeşi Züheyde Gökçek, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın kızı Ayşenur Yeter, çok sayıda milletvekili eşleri ve birçok ünlü işkadını yer aldılar. Capri Watch Saatleri Türkiye Distribütörü Hasan Besneli; Türkiye’de ilk lansman için özellikle Ankara’yı tercih ettiklerini, devletin ve Türkiye’nin kalbi olan Başkent Ankara’dan ülke geneline hızla yayılmayı hedeflediklerini söyledi. Besneli; tasarımından işçiliğine, içinde yer alan özel motorundan deri kayışına kadar birçok ayrıntısının çok büyük özenle hazırlanarak Capri Watch’ın üretildiğini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:
CAPRİ WATCH SAATİN BİR ADIM ÖTESİ..
"Capri Watch, sadece doğru bir şekilde zamanı gösteren bir saat değil, bileğinize taktığınız en göz alıcı detayınız ve şıklığınızı tamamlayan özel bir aksesuarınızdır. Bugün herkesimden farklı görüşe sahip bayanın rahatlıkla kullanabileceği ortak aksesuarı saattir. Eğer siz bu saati bir takı gibi, bir mücevher gibi özenle hazırlarsanız ortaya son derece ilgi gören bir ürün çıkarmış oluyorsunuz. Capri Watch saatleri; hızla özellikle kuyumcu vitrinlerinde yer almaya başladı. Herşeyden önce saatlerimizi gören gözler o kuyumcu vitrinine ayakları götürüyor. Ardından kuyumcu dostlarımız, hem saat hem de mağazaya giren müşterisine kendi takılarından da satabilme şansı elde ediyorlar. Ankara’da gerçekleştirdiğimiz lansmana beklediğimizin üstünde bir ilgi oldu.”