Cesaretli olan tüm yatırımcılar, fuarlara katılmalı

Thuja Jewels firma ortaklarından Murat Akyüz, "Habertgold.com" a yapmış olduğu açıklamada, ilk defa katılmalarına rağmen, geçtiğimiz fuar'ın çok faydası olduğunu" söyledi.

Thuja Jewels firma ortaklarından Murat Akyüz, "Habertgold.com” a yapmış olduğu açıklamada, ilk defa katılmalarına rağmen, geçtiğimiz fuar’ın çok faydası olduğunu” söyledi.

Ayrıca, biz bu yıl kurulduk firma olarak "Thuja Jewels” olarak, ortağımla birlikte kurduk. Fantezi takılar yapıyoruz, butik işler yapıyoruz. Nitelikli perakende zincirlerine, department store’lara, butiklere ürünlerimizi veriyoruz. Marka şeklinde büyümek istiyoruz.

Merkezimiz Nişantaşı’nda. Üretimimiz kapalı çarşıda. Daha öncesinden biz fuarlara katılmadık. Bu bizim ilk fuara katılışımız. Ama biz çok mutluyuz. Ben senelerce fuarlara katıldım. Yeni bir şey için, bu kadar çok ilgi aldığımız görüyorum. Çok güzel bir tepki var. Çok pozitif tepkiler alıyoruz. Biz şu an çok memnunuz.

Biz fuara gelmeden önce, yurt içi olarak planlamıştık . Ama yurt dışından da çok talepler aldık. Çok güzel geri dönüşümler aldık. İstendiği zaman yurt dışına göndermenin bir mahsuru yok. Şu an Yunanistan’a, İspanya’ya, İtalya’ya, Amerika’ya siparişlerimiz var. Gayet güzel.

Dersimize iyi çalışarak girdik fuara. Hata bizde diğerleri gibi, kendi müşteri numunelerimizi koyduk tezgaha, onu dahi istiyorlar, ama veremeyiz diyoruz. Kavga döğüş gidiyoruz.(gülüşmeler).

Son olarak cesaretli olan tüm yatırımcılara, fuara katılmalarını tavsiye ediyoruz.