Dengesiz iniş çıkışlardan sonra, Altının son durumu

Arşa Gold Şirket müdürü Kerem Özgür, "Habergold.com"a altın'ın son günler de dengesiz olarak, iniş ve çıkışlarını değerlendirdi. Sektörün içinde olan birisi olarak, sadece kendi düşünceleri ışığında neler olduğu ve ne yapılması gerektiği hakkında da önümüzdeki günlerde daha ayrıntılı olarak açılamalarla toplumu, "habergold.com" üzerinde aydınlatacağını söyledi.

Arşa Gold Şirket müdürü Kerem Özgür, "Habergold.com”a altın’ın son günler de dengesiz olarak, iniş ve çıkışlarını değerlendirdi. Sektörün içinde olan birisi olarak, sadece kendi düşünceleri ışığında neler olduğu ve ne yapılması gerektiği hakkında da önümüzdeki günlerde daha ayrıntılı olarak açılamalarla toplumu, "habergold.com” üzerinde aydınlatacağını söyledi.

 

Altın piyasası şuan rutin durgunluk seviyelerinde seyretmektedir. Altın fiyatlarının son zamanlarda kontrolsüz düşüş ve çıkışları vatandaşı alım ve satım konusunda bence biraz tedirgin etmektedir. Fakat şunu da göz önünde bulundurmak gerek, altın fiyatlarının artık minimum düşüş seviyeleri 95-96 TL. olarak herkesin aklına kazınmıştır. Her ne kadar şuan satışların bu fiyatlarda iyi olmasını beklerken tabir-i caizse, ‘’Düğün Mevsiminin olmamasından‘’ dolaylı istemesek de bir durgunluk içerisinde seyretmektedir…

Ama tabi kimse neyin ne olacağı hakkında kesin bir şey söyleyemez. Ben sadece kendi fikrimi düşüncemi paylaşmak istedim.