ESTA,Mutluluktan çarpan her kalbin sesini duymak için yola çıktık!

Meslek hayatında 28 yılı geride bırakan ve Ülkemizin önemli firmalarından üst düzey yönetici olarak görev yapmış olan Esta Genel müdürü Zafer Şen, "Habergold.com" a yapmış olduğu açıklamada; " 2007 yılının sonunda kurduğu Esta Pazarlama firması, yoluna sabırlı ve emin adımlarla devam etmektedir" ettiğini söyleyen Şen, açıklamalarına şöyle devam etti ; " Genç bir şirket olan Esta, geçmişte yaşadığı mesleki tecrübeyle dünyada yaşanan ekonomik değişimleri de dikkate alarak yeni projeler hazırlamaktadır.

Mutluluktan çarpan her kalbin sesini duymak için yola çıktık!

Meslek hayatında 28 yılı geride bırakan ve Ülkemizin önemli firmalarından üst düzey yönetici olarak görev yapmış olan Esta Genel müdürü Zafer Şen, "Habergold.com” a yapmış olduğu açıklamada; " 2007 yılının sonunda kurduğu Esta Pazarlama firması, yoluna sabırlı ve emin adımlarla devam etmektedir” ettiğini söyleyen Şen, açıklamalarına şöyle devam etti ; " Genç bir şirket olan Esta, geçmişte yaşadığı mesleki tecrübeyle dünyada yaşanan ekonomik değişimleri de dikkate alarak yeni projeler hazırlamaktadır.

Ülke genelinde 4000 güvenilir müşteriye ulaşabilecek veriye sahip olan Esta, değerli doslarına yeni projeler hazırlamaya devam ediyor.

Esta, kuruluş amacına ve hedeflerine uygun olarak gerek üretim yapısını gerek pazarlama organizasyonunu da kuyumcuların tedarik markası olma hedefiyle kurgulamaktadır.

Üretimle Pazarlamanın ayrı ayrı alanlar olduğunu neredeyse bilmeyen yoktur. Ancak son yıllarda üretim ve pazarlamanın ayı bünye içine dahil edilerek birlikte servis edilmeye çalışılması, sektörü profesyonellik anlayışından uzaklaştırarak doğasını bozmaktadır.

İşte bu nokta da hem mekansal, hem de işleyiş olarak sistemimizi buna göre kurgulamaktayız. Esta’nın pazarlama firması olarak kurulmasında ki amaç, değişen dünyaya ayak uydurmak vedeğişen tüm trendleri de yerinde takip ederek müşterisine anında cevap verebilmektir.

Esta’nın profesyonelleştiği ve branşlaştığı alan, ülke genelinde yayılmış pazarlama organizasyonlarıdır. Be bu konuda sürekli olarak sıcak müşteri temasları ekiplerimiz tarafından sağlanmaktadır.

Ülke genelinde bölgesel marka olmuş değerli iş ortaklarımıza hizmet etmekten mutluluk duymaktayız. Bölgelerinin gerek ekonomik gerek mesleki birikimlerinin üst düzeyinden bulunan meslektaşlarımızı kendimize iş ortağı olarak seçtik. Çalıştığımız değerli meslektaşlarımızın Esta’nın sunduğu ayrıcalığını kazanmaları adına özel sipariş, ürün zenginliği, değiştirme güvencesi vb. tüm gerekli (Sertifika, Kutu vb) destekleri de kendilerine sunmaktayız.

Geniş bir bakış acısı ile müşterisini kısıtlamadan, zengin ürün çeşitliliğini müşterisine sunarak tüm dünyaya kucak açan bir anlayışı benimsedik. Üretim ve takip organizasyonları hazırlayarak müşterilerimize doğru ve güvenilir hizmeti sunuyoruz.

"Yenilikçi atölyemizle sürekli kullanışlı ve şık yeni modeller ortaya koymaktayız”

Biz Esta ailesi olarak kendimizi sürekli yeniliyor, sektörümüzü yakından takip ediyor ve sektörün ihtiyaçlarına göre de gereken araştırmaları ve çalışmaları yapıyoruz.