Ekim'de 35. kez kapılarını açıyor

Istanbul Jewelry Show Ekim'de 35. kez kapılarını açıyor.

Avrupa ve Orta Doğu’nun ticaret köprüsü olan Istanbul Jewelry Show Ekim, kuyumculuk sektörünü 10.000’den fazla yeni ve farklı ürünle buluşturacak.
Istanbul Jewelry Show Ekim Fuarı için hazırlıklar son hızla devam ediyor. Kuyumculuk ve saat sektörünün en önemli etkinliği olan Istanbul Jewelry Show 4-7 Ekim 2012 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde (CNR Expo) düzenlenecek. İstanbul Jewelry Show, bu yıl da tüm mücevher piyasalarının takvimindeki en önemli günler arasında yerini alacak. • Istanbul Jewelry Show Ekim Fuarına bu yıl 600’ün üzerinde firmanın katılması ve 15,000 den fazla alıcının ziyaret etmesi bekleniyor. • Bu sene haziran ayı itibarıyla fuar stand satışlarının %75’i şimdiden tamamlandı.
Altın, mücevher, taş, montür, gümüş, saat, vitrin malzemeleri, makine ve ekipmanları ve kasa sektörünün önde gelen firmaları ile tanışma şansının yanı sıra Fuar, Doğu Avrupa’dan Yakın Asya’ya, Rusya’dan Ortadoğu’ya Kuzey Afrika’dan Türki Cumhuriyetler’e kadar dünya çapındaki en önemli alıcılarla tanışma ve işbirliği imkanı sağlıyor. IJS Ekim Fuarı düzenlendiği tarihler açısında da Dini Günler, Noel, Yılbaşı, Sevgililer Günü öncesinde yeni iş bağlantılarının kurulması açısından da en doğru ticaret merkezi haline geliyor.