Elifnur Kuyumculuk yeni tasarım ve modellerle 2013' de yenilendi

"Hedefimiz sektörde her zaman bir numara olmak" ve yakın gelecekte de Elifnur Kuyumculuk olarak Dünya Pazarına açılmak olduğunu söyleyen Elifnur iş Ortakları Sedat ve Atilla Dereli ile bilezik sektöründe her zevk ve bütçeye hitap etmenin yanında, sade ürünlerle de genç nesillere hizmet etmek olduğunu" söyleyen elifnurkuyumculuk ortkaları; "

"Hedefimiz sektörde her zaman bir numara olmak" ve yakın gelecekte de Elifnur Kuyumculuk olarak Dünya Pazarına açılmak olduğunu söyleyen Elifnur iş Ortakları Sedat ve Atilla Dereli ile bilezik sektöründe her zevk ve bütçeye hitap etmenin yanında, sade ürünlerle de genç nesillere hizmet etmek olduğunu” söyleyen elifnurkuyumculuk ortkaları; " Kuyumculukta bilezik sektöründe her zamanki gibi niyetimiz ilk öncü olmak ve bu hedeflerimize birer birer ulaşmaktayız. Bilezik sektöründe yani Türkiye’de bir numarası olmak için çabalıyoruz. Ve amacımıza, çok şükür hedeflerimize ulaşıyoruz. Allah’ın izniyle inşallah daha çok güzel modeller piyasaya sürerek öncülüğümüze güç katmaya devam ediyoruz” dedi.


Ayrıca, bunun için ayriyeten yeni modeller üretmek için yeni makine siparişi verdik. Hafif light modeller üzerindeki çalışmalarımız devam ediyor.

2013 yılında yeni modeller, yeni tasarımlar ve insanların alım gücü düştüğü için,bileziklerin daha tok görünümlü olabilmesi için çalışmalarımızı o yönde hızlandırıyoruz”dedi.