En hesaplı ''Weddıng World Kuyumcukent ''

Weddıng World Kuyumcukent Avm'de Düğün Alışverişi Kolay, Ucuz Ve Hızlı...

Evlilik Temalı Alışveriş Merkezi” Weddıng World Kuyumcukent, Bayram Sonrası Hızlanacak Düğün Alışverişleri İçin Cazip İndirimleri Ve Kampanyaları İle Ünlü Markaları En Uygun Fiyatlarla Sunuyor. Altın, Gelinlik Ve Kuyum Alışverişlerinde %50’ye Varan İndirim Ve Taksit Olanakları Sunan Weddıng World, Düğün Alışverişlerinin En Ucuz Ve En Cazip Noktası Oluyor. Weddıng World Kuyumcukent Avm’de Altından Gelinliğe, Mücevherden Davetiyeye, Abiye Giyimden Kına Hazırlıklarına, Ev Tekstilinden Avizeye Kadar Düğün Hazırlıkları İçin 200 Mağaza Hizmete Girdi. Düğün Alışverişi İçin Vaktiniz Sınırlıysa Bir Çok İhtiyacı Bir Arada Uygun Fiyatlarla Bulacağınız Weddıng World Kuyumcukent’de Kolay, Ve Hızlı Alışveriş Yapabilirsiniz. 650 Kişilik Açık Ve 250 Kişilik Kapalı Düğün Salonu, Çok Amaçlı Toplantı Salonu Ve Bahçelievler Belediyesi Tarafından İşletilen Nikâh Salonu İle Weddıng World Kuyumcukent, Şimdiden Düğün Alışverişlerinin Cazibe Merkezi Konumunda. Akay Gelinlik, Prıvenuptıa, Brıllıant, Serap Sezgin, Georgınova Gibi Ünlü Gelinlik Markaları, Altın Ve Mücevher Mağazaları, Davetiye, Abiye, Ev Tekstili, Kına Kıyafetleri, Gibi Farklı Alternatifleri İle Weddıng World’de Düğün Alışverişlerinizi Kısa Sürede Tamamlayabilirsiniz.


Türkiye’nin ilk "Evlilik Konseptli Alışveriş Merkezini” Wedding World Kuyumcukent, Bayram sonrası hızlanacak düğünler için Ramazan’da ihtiyaçlarını tamamlamayı düşünen çiftlere %50’ye varan indirimler ve cazip kampanyalar sunuyor. . Wedding World Kuyumcukent AVM, gelinlik, davetiye, abiye kıyafetler, Kına kıyafetleri, kuyum, takı ve aksesuar, düğün organizasyon şirketleri, iç giyim ve fast food’dan oluşan 200 mağaza; evlilik alışverişi yapacaklar için özel fiyatları ve kampanyalarıyla satışlara başladı. Wedding World Kuyumcukent, içinde nikâh salonu ve düğün salonu olan dünyadaki ikinci AVM özelliği ile Türkiye’de farklı bir ihtiyaca hitap ediyor. Wedding World Kuyumcukent’te, tamamlandığında mobilyadan, beyaz eşyaya, kınadan çeyizliği, balayından ev tekstiline uzanan evlilik sektörüyle ilgili her sektörden mağazalar yer alacak. Wedding World Kuyumcukent Alışveriş Merkezi, şu anda açık olan 200 mağaza ile gelinlikten, damatlığa, ayakkabıdan tekstile, kuyumculardan çeyize kadar geniş yelpazede alışveriş imkânı tanıyor. Kuyum mağazaları ile ÇOK çeşitLİ altın ve mücevher seçeneğinin bir arada bulunduğu Wedding World Kuyumcukent AVM, evlilik ve çeyiz alışverişlerinin de cazip noktası olmayı amaçlıyor. Alışveriş Merkezinin lokomotifi olan Bahçelievler Nikâh Salonu’nda ise nikâhlar kıyılmaya devam ediyor.


Wedding World Kuyumcukent, hizmet veren kuyumcu mağazaları ile üreticiden tüketiciye direk uygun fiyatlar sunuyor. ünlü Brilliant, Akay, Privenuptia, Georginova, Serap Sezgin gibi gelinlik mağazaları gelinlik markalarını bir arada sunan AVM,, davetiye, saat, ayakkabı, abiye, ev tekstili gibi evliliğe yönelik ihtiyaçlarınıza cevap veren mağazalar ile düğün alışverişlerinize kolaylık sağlıyor. evlilik kararı alan her çiftin, kuyumdan gelinliğe, davetiyeden abiyeye ihtiyaçlarını en uygun fiyatlarla karşılayabileceği Wedding World Kuyumcukent’de isteyen Bahçelievler Belediyesi tarafından işletilen Nikâh Salonunda nikah kıydırabiliyor, isteyen şık düğün salonunda masalsı bir düğün yapabiliyor. Wedding World, evlilik hazırlıkları yapan tüm çiftleri avantajlar dünyasına davet ediyor.