Erhan Hoşhanli, MİAD'ın Geleneksel İftar Yemeğine Katıldı

MİAD (Malatyalı İşadamları Derneği) geleneksel iftar yemeği 18Temmuz Perşembe akşamı WYNDHAM (İstabul Petek) Otel'de gerçekleştirildi. İstanbul Ticaret Odası Kuyumculuk Meslek Komite Başkanı Erhan Hoşhanlı ve Meclis Üyesi Cemal Turgut'un da katıldığı yemekte kuyumculuk sektörü bu oluşumda da temsil edilmiş oldu.

MİAD (Malatyalı İşadamları Derneği) geleneksel iftar yemeği 18Temmuz Perşembe akşamı WYNDHAM (İstabul Petek) Otel’de gerçekleştirildi.

İstanbul Ticaret Odası Kuyumculuk Meslek Komite Başkanı Erhan Hoşhanlı ve Meclis Üyesi Cemal Turgut’un da katıldığı yemekte kuyumculuk sektörü bu oluşumda da temsil edilmiş oldu.

Erhan Hoşhanlı gece ile ilgili Habergold’a yaptığı konuşmada "MİAD işadamlarını eğitici, sahasında uzman isimlerin katıldığı program ve paneller düzenleyip, çeşitli kollarda aktif faaliyet gösteriyor. Başbakanımızın da desteğini alan, önemli sosyal sorumluluk projelerine imza atmış bu başarılı dernek; yoğunlukla tekstil sektörü olmak üzere bir çok sektörü içinde bulunduruyor. Böyle bir oluşumun içinde olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu hayırlı Ramazan programlarının devamını diliyoruz.” Dedi.

MİAD yönetim kurulu üyesi Cemal Turgut ise yaptığı açıklamada; geleneksel iftar yemeği için sponsor olan firma ve isimlere teşekkür ederken "Burada olmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz. Katılımcıların yarattığı bu atmosfer gerçekten çok güzel. Bu güzel günlerin devamlılığını diliyorum, Ramazan Bayramı ülkemiz ve dünya adına hayırlara vesile olsun.” dedi.

Derneklerin devamlılığının sadece üyelerin birlikteliği ile değil, ailelerinin de kaynaşmasıyla sağlanacağının vurgulandığı yemekte; Ramazan sohbetlerinin ve güzellerinin tadını çıkaran davetliler, ortaya çıkan dayanışmanın mutluluğunu da yaşadılar.