Ersoy Alyans, yurt dışından gelen müşterileriyle bir araya geldi

Ersoy Alyans Genel Müdür Adem Aydın, "Habergold.com" a yapmış olduğu açıklamada, son günlerde her alanda yenilenme trendine giren, Ersoy Alyans şirketi, hem yerinde değişiklikler meydana getirirken, diğer taraftan da ilk adımını attığı yurt dışı satışlarında, bir ilke daha imza atarak, müşterilerini Türkiye de ağırlamaya başladı.

Ersoy Alyans Genel Müdür Adem Aydın, "Habergold.com"a yapmış olduğu açıklamada, son günlerde her alanda yenilenme trendine giren, Ersoy Alyans şirketi, hem yerinde değişiklikler meydana getirirken, diğer taraftan da ilk adımını attığı yurt dışı satışlarında, bir ilke daha imza atarak, müşterilerini Türkiye de ağırlamaya başladı.

Vizyon Park da ki yeni yerine geçen Ersoy Alyans, aynı zamanda da, Kuyumcukent de ki yerini muhafaza ederek, gelen müşterilerini ağırlamaya başladı.

Bu zaman kadar yurt içinde satış ağını kuran Ersoy alyans, aynı zamanda üretim ve tasarımdaki yenilikleriyle, hızlı bir şekilde büyürken, yapmış olduğu yurt dışı çalışmalarının sonucu olarak, firmayı ziyarete gelen Irak’lı müşterisi Usame Davut ve Ahmet Ali Mashcoor, ilk siparişlerini de vererek, Ersoy Alyans’la çalışmalarına başladı.

Yeni ürün portföyüyle, yurt içi ve yurt dışında bundan sonra bende varım diyen, Ersoy Alyans Genel Müdürü Adem Aydın; " Her devlete göre, yeni ürünlerimizi organize ederek, müşteri memnuniyetini de göz önünde bulundurarak, müşterilerimize içer de ve dışarı da hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.