Eskiye Nazaran Fuarlar çok daha iyi Geçiyor

Fuar'ın ilk günü izlenimlerini "Habergold.com" a yapan, Ensar Kuyumculuk Yönetim kurulu başkanı Mustafa Gençcelep, Fuar'ın gayet iyi geçtiğini, hatta taleplere dahi zor yetiştiklerin söyledi.

Fuar’ın ilk günü izlenimlerini "Habergold.com” a yapan, Ensar Kuyumculuk Yönetim kurulu başkanı Mustafa Gençcelep, Fuar’ın gayet iyi geçtiğini, hatta taleplere dahi zor yetiştiklerin söyledi.

Fuar inşallah geçen yıl gibi, bu yılda yoğun geçecek, beklentilerimiz var. Yeni ürünler yaptık. Katılımcı yavaş yavaş gelmeye başladı. Gidişat çok güzel. Bu fuar’ın çok güzel gideceğini görüyoruz. Çünkü, daha fuar başlamadan iki gün öncesinde yurt dışı müşterilerimiz gelmeye başladı. Onlar sipariş vermeye başladılar. Demek ki, fuarımız da çok güzel geçecek. Talep var.

Eskiye nazaran fuarlar çok daha iyi geçiyor. Daha da artış var firmalarımız için, hatta firmalarımız elindeki ürünleri yetiştirip de fuar’a ürün yetiştirememe sıkıntısı var. Bu yüzden çoğu firmalarımız müşteri siparişlerini koymaya başladı, hemen sipariş sonu müşterilerine, siparişlerini verecekler.

Ama, çok verimli geçiyor, ilk gün olmasına rağmen. Ensar Kuyumculuk gayet iyi çalıştı dersine, zaten bir yıldır biz dersimize iyi çalıştık ve hazırlandık. Müşterilerimiz memnunlar, modellerimizden memnunlar, Allah’ın izniyle çok bereketli fuar geçecek inşaallah. Biz Ensar olarak, yurt dışı ve yurt içi müşterilerimiz gelsinler bizler hazırız.