"Family Kalem ve Lazer damga" firması çıtayı yükseltti

"Family Kalem ve Lazer damga" firmasının iki ortaklardan birisi olan, Cefadır Daldal'ın "Habergold.com"a yaptıkları işleri hakkında kısa bir açıklama da bulundu.

"Family Kalem ve Lazer damga” firmasının iki ortaklardan birisi olan, Cefadır Daldal’ın "Habergold.com”a yaptıkları işleri hakkında kısa bir açıklama da bulundu.

Firmanın iki ortağı, Cefadır Daldal ve Özcen Samuncu’nun 2006 yılında gelmiş oldukları Kuyumcu kent’de çıtayı yükselterek firmayı büyüttüklerini söyleyen Cefadır Daldal; " Önce freze ve makine kalemiyle başladık. Daha sonrada Lazer yazı ve punto olarak da çıtayı yükselttik. Asıl işimiz "Family kalem ve Lazer” diye işimizi adlandırabiliriz. 

Biz burada fason işçilik yapımı, yapıyoruz. Atölyelerden gelen işlerin biz sadece markalamasını ve damgalamasını yaparız. Onların patentini ya da patentinin hangi ayarı lazımsa, ayarına göre, 14, 18, 22 ayarlarında ve onların kendi logoları vardır ve o logoları kullanıyoruz. Her modelin ayrı, damga ve logosu var sizin anlayacağınız”dedi.

Ayrıca, söylerine devam eden Daldal; " Şu an itibari ile sadece kuyumcu kent’de faaliyet göstermekteyiz. İkinci bir yerimiz daha var ama şu an itibari ile daha faaliyete koymadık. Orayı da, yan hizmet bir mağaza gibi kullanıyoruz”dedi.