Fuar Genelde Büyük Firmalara Hitap Ediyor, Biz Katılamıyoruz

Family Kalem ve Lazer damga firmasının ortaklardan, Cefadır Daldal'ın "Habergold.com"a yaptığı açıklamada, furar genelde büyükfirmalara hitap ediyor, biz katılamıyoruz dedi.

Family Kalem ve Lazer damga firmasının ortaklardan, Cefadır Daldal’ın "Habergold.com”a yaptığı açıklamada, furar genelde büyükfirmalara hitap ediyor, biz katılamıyoruz dedi.

Biz modelci olduğumuzdan dolayı, fuar’a katılan firmaların, fuar da sergileyeceği ürünlerini, numunelerini burada yapıyoruz. Bizim genelde yaptığımız iş, Amerika freze kalemi, yazı ve punto olduğu için bizde, bu üç kalemde de bir ağırlığımız yoğunluğumuz oluyor. İnsanların taleplerine göre punto ise punto, damga ise damga, kalme ise kalem üçünü de uyguluyoruz.

Genelde kalem üzerinde bir yoğunluğumuz oluyor. Atölyle’nin durumuna göre puntolu ise puntosunu yapıyoruz ya da damgasını yapıp veriyoruz, bu tarz yani… Bu yoğunluk elbette fuarın yoğun geçeceği anlamına gelmiyor elbette.. Suni yani.. Fuar’a geldim demek, ama fuarda bir takım firmalar iş yapıyor tabi… Fuar’a gidip eli boş dönen firmalarda çok tabi. Masraf yanına Kâr kalıyor tabi. Aslında tüm bunlar arz talep meselesidir.

Bir yönden fuarların olması çok iyi, bir firma her fuar da yeni modeller hazırlıyor, hiçbir şey yapmasa da, diğer fuar’a kadar onu idare ediyor. Bu yüzden çok güzle yani. Bir taraftan bir firma ileriye yönelik adım atmayı düşünüyorsa, kendi tanıtımını yapması açısından da çok güzel ve gerekli. Reklamını yapıyor.