Fuar'ın yıldızı "Besay" ın yaptığı "Emzik" oldu

Besay yönetim kurulu başkanı Ömer Kaya, "Habergold.com" a yapmış olduğu açıklama da, geçen fuarı değerlendirdi. Fuar gayet güzel geçiyor. 1998'den itibaren İstanbul'daki tüm fuarlara katılıyorum. Bunun dışında Anadolu da yapılan diğer fuarlara da katılıyoruz. Bu fuar bizim için gayet güzel geçiyor. Çünkü yeni yaptığımız bazı konseptler var. Onlar çok iyi ilgi çekti. Bizim açımından gayet hoş ve güzel.

Besay yönetim kurulu başkanı Ömer Kaya, "Habergold.com” a yapmış olduğu açıklama da, geçen fuarı değerlendirdi.

Fuar gayet güzel geçiyor. 1998’den itibaren İstanbul’daki tüm fuarlara katılıyorum. Bunun dışında Anadolu da yapılan diğer fuarlara da katılıyoruz. Bu fuar bizim için gayet güzel geçiyor. Çünkü yeni yaptığımız bazı konseptler var. Onlar çok iyi ilgi çekti. Bizim açımından gayet hoş ve güzel.

Biz hem sahile çalışıyoruz, yani Akdeniz’e, hem de Anadolu’ya çalışlıyoruz. Artı, ihracat kısım kısım her tarafa çalışıyoruz.

Fuarda iş yapmamızın ana nedeni, fuardan önce dersimize iyi çalıştık. Bütün ekip olarak, aylardır fuar için, hatta sezon için, ciddi bir çalışma içindeyiz.

Burada yurt dışı ile bağlantılar kurduk, özellikle bizim kendi müşterilerimiz ve ayrıca onlarında getirdiği müşteriler gibi, çok bağlantılar kurduk.

Besay olarak biz bundan sonra, yine aynı tempo ve çalışma ile yolumuza devam edeceğiz. İşimizi güzel yapacağız, elimizden geleni yapacağız, sonrası kendi kendine gelecek.

Son olarak, fuar’ın yıldızı "Besay” ın yaptığı emzik.