Geçen Kuyumculuk altını dantel gibi işledi

Geçen Kuyumculuk; geçtiğimiz günlerde ünlü manken Tuğba Altıntop ile tanıtımını gerçekleştirdiği "Bitmeyen Aşk" isimli özel set koleksiyonunun ardından kısa süre içinde yepyeni bir koleksiyon hazırlayarak 2013 yılına verdiği büyük önemi gözler önüne serdi.

Geçen Kuyumculuk; geçtiğimiz günlerde ünlü manken Tuğba Altıntop ile tanıtımını gerçekleştirdiği "Bitmeyen Aşk” isimli özel set koleksiyonunun ardından kısa süre içinde yepyeni bir koleksiyon hazırlayarak 2013 yılına verdiği büyük önemi gözler önüne serdi.
Özgün tasarım anlayışı ve farklı çizgisiyle rakiplerinden ayrılan Geçen Kuyumculuk, yeni koleksiyonunda adeta altını bir dantel gibi işledi. Yaklaşık 40 parçadan oluşan "DanteLove” koleksiyonunda, son dönemde moda Dünyasının büyük ilgi gösterdiği dantel örgü sistemi; takıda, büyük bir özen ve yüksek işçilik eşliğinde yer aldı. Geçen Kuyumculuk firma sahibi Ahmet Geçen, Birbirinden iddialı iki koleksiyonu yazın en hareketli döneminde piyasaya sunmak istediklerini, sürekli yenilik talep eden müşterilerine böylelikle en hızlı cevabı verdiklerini söyledi. Geçen; son dönemde Dünya tekstil modasında dantel örgü sistemini içinde barındıran modellerin revaçta olduğunu ve bu gelişmeden etkilenerek, takıya da bu örgü sistemini yansıtmak istediklerini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bugün itibariyle takı ve tekstil modası birbirini yakından takip ederek hareket ediyor. Artık tekstil modacıları bir elbiseyi tasarlarken onun aksesuar ve takılarını da önceden hayallerinde canlandırıyorlar. İnsanlar takıyı bir yatırım aracı olarak değil, şıklıklarını tamamlayan ve tarzlarını yansıtan zengin bir aksesuar olarak görüyorlar. Bu yüzden eskiye oranla piyasada daha hızlı bir tüketim söz konusu. Bu da sürekli yenilik beklentisine yol açıyor. Biz Geçen Kuyumculuk olarak, tasarım departmanımızla beraber sürekli çok fazla el değmemiş modeller üzerine mesai harcıyor ve müşterilerimize kolay satabilecekleri, zengin tasarımıyla vitrinde göz alacak modeller üretimi çabasında oluyoruz.”