Gizil inci yeni sezonda tasarımını konuşturacak

İnci takı dendiğinde ülkemizde ilk akla gelen markalardan biri olan Gizil İnci yeni sezona çok iddialı tasarımlarla giriş yapmaya hazırlanıyor.

İnci takı dendiğinde ülkemizde ilk akla gelen markalardan biri olan Gizil İnci yeni sezona çok iddialı tasarımlarla giriş yapmaya hazırlanıyor. Son yıllarda inci setler; sıra dışı tasarımlar ve modernize edilmiş bir dizayn anlayışı ile takı severlerle buluşuyor. Yeni dönem trendleri arasında yer alan, geçmiş ile geleceği buluşturan çizgiler Gizil İnci’nin yeni koleksiyonunda kendine yer buluyor. Gizil İnci Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Atayık, inci takıların hızlı bir değişim içerisinde olduğunu ve klasik sadeliğinin yanı sıra göz alıcı tasarımlara sahip altın parçalar ile inci takıların yeniden yorumlandığını belirtti. Atayık, "inci takılarda yaşanan bu değişim ve modernize olma gençler tarafından büyük ilgiyle karşılanıyor ve günümüzde özellikle gelinler, gelinliklerini mutlaka eskiden olduğu gibi inci setlerle birleştirmeyi tercih ediyorlar” dedi. 

Günü yakalayan çizgilerle; özel tasarımlarla Gizil’in, inci takıları sadece orta yaş bayanların tercihi olmaktan hızla çıkardığını vurgulayan Musatafa Atayık sözlerini şöyle sürdürdü : "Hızla yükselen altın fiyatları neticesinde takı severler son dönemde doğal taşlı takılara hızla yönelmeye başladılar. İnci, bildiğiniz gibi denizden gelen eşsiz bir mucize. Annelerimizin mutlaka takıları arasında özel bir yerde sakladığı inci takımlar bulunuyor. Artık günümüzde gençlerde inci takıları zevkle kullanıyorlar. 
Tabi ki biz gençlerin beğenilerini yakalamak için büyük çaba sarfediyor ve sürekli tasarımlarımızı modern çizgilere, trendlere taşıyoruz. Yeni sezon için Gizil İnci büyük tasarım atağında bulunarak çok göz alıcı modelleri vitrinlerine taşıdı. Yüksek kalitemizi ve doğal inci taşlarımızın ihtişamını şimdi de sıra dışı tasarımlarla birleştirdik. Modellerimizi yeni yeni piyasaya sunmaya başlamamıza rağmen, büyük bir ilgiyle karşılandığını görüyoruz. Ortaya çıkan sonuç bizi çok mutlu etti.” Gizil İnci’nin yeni modelleri 14 ayar altın montürler ile ahenkli bir şekilde harmanlanmış. Tek kolye veya set halinde alabileceğiniz Gizil İnci’nin takıları ayrıca kişiye özel dizayn edilebiliyor. İhracat alanında da önemli çalışmalara imza atan Gizil İnci, 2013 yılında ses getiren çalışmaların peşinde.