Goldima yeni yıla, yeni tasarım ve takılarla giriyor

Kuyumculuk sektörüne hızlı bir giriş yapan Goldima Kuyumculuk; yılbaşına özel olarak hazırlamış olduğu birbirinden iddialı tasarımlarıyla, farklı bir hediye arayışında olanları hedefliyor.

Kuyumculuk sektörüne hızlı bir giriş yapan Goldima Kuyumculuk; yılbaşına özel olarak hazırlamış olduğu birbirinden iddialı tasarımlarıyla, farklı bir hediye arayışında olanları hedefliyor.


Tasarımda benzersiz olmayı çok önemli bir ilke edinen Goldima Kuyumculuk, yeni yıl için özel bir koleksiyon ile kuyumcu vitrinlerinde yer alıyor. Yılbaşı denince aklımıza ilk gelen sembollerden biri olan ve adeta yılbaşıyla özdeşleşen çam ağacından, yola çıkan Goldima Kuyumculuk tasarım ekibi, çamın eşsiz güzelliğini takılara yansıttı. Daha önce hiç denenmemiş olan çam ve çam kozalağını 14 ayar altından üreten Goldima, çamın 12 ay değişmeyen yeşilliğini de takısına yansıtmayı unutmamış. Ayrıca yılbaşı denince ilk akla gelen charm ve hediye paketi figürleri de yılbaşı koleksiyonunda yerini almış.

Goldima Kuyumculuk firma yetkilileri; yılbaşı koleksiyonunu hazırlarken özellikle o gece yılbaşı davetlerinde bayanların şıklığını en üst seviyeye çıkarmayı arzu ettiklerini söylediler. Goldima’nın jewel plus anlayışıyla mücevherden öte takılar hazırladığını ve özellikle benzersiz tasarımları ortaya koyma konusunda çaba sarfettiğini belirten yetkililer şu açıklamayı yaptılar:

"Biz kendi koleksiyonlarımızda hikaye yazmıyoruz. Masalı bırakıp gerçekleri göz önüne seriyoruz. Tasarım ekibimizle kafa kafaya verdik ve yılbaşı koleksiyonu için esasında en sade fikri uygulamaya soktuk. Tasarım ekibimizdeki herkes yılbaşı denince akla ilk gelen sembolleri ifade ettiler. Sonuç olarak biz asırlardır yılbaşı dendiğinde hemen aklımıza gelen objeleri takıya yansıttık. Ortaya birbirinden güzel ve benzersiz yüzük, bileklik ve kolyeler çıktı. Çam ağacının doğal güzelliği, yılbaşı koleksiyonumuzu sadece yılbaşında değil şık olmak istediğiniz her an kullanabilmenize de imkan tanıyor. "

Sizde farklı takılar ile hayatınızda ve sevdiklerinizde fark yaratmak istiyorsanız Goldima’nın yılbaşı koleksiyonuna mutlaka bir göz atmalısınız. Mutlaka bir Goldima takısı gönlünüzü çalacak ve sevginizi ifade etmenizde size çok iyi bir aracı olacaktır.