Gümüş Takıya Amerika Ve Arap Ülkelerinden İlgi

Jouel firması sahibi Emin Hoşgör çalışma şekilleri ve müşteri kitleleri üzerine Habergold'a konuşarak, daha çok yurtdışı odaklı çalıştıklarını dile getirdi. Hoşgör konuşmasının devamında şunları söyledi;

Jouel firması sahibi Emin Hoşgör çalışma şekilleri ve müşteri kitleleri üzerine Habergold’a konuşarak, daha çok yurtdışı odaklı çalıştıklarını dile getirdi. Hoşgör konuşmasının devamında şunları söyledi;

"Biz her dönem koleksiyon hazırlıyoruz. Son dönem koleksiyonlarda ise artık iş dışarıdan geldiği için onlara yönelik çalışıyoruz. Çalışmalarımızda el işçiliği ve doğal taşlı ürünler üzerine yoğunlaşıyoruz. Müşteri kitlemiz ise Amerika başta olmakla birlikte, Arap ülkeleri ve diğerlerine de uzanmakta.”

Firmanın satışlarını etkileyen faktörler üzerine ise Hoşgör şunları dile getirdi;

"Doların ve madenlerin fiyatlarının yükselmesinden ziyade bizi, piyasada dönen işlemler yani ticaretin şekli etkiliyor. İç piyasa ile ilgili krizler mal alımına olumsuz yönde etki ederek, müşterilerde tereddüt yaratıyor. Fakat yurtdışında özellikle Amerika’da işler iyiye gidiyor. Gelen siparişlerle bu açıkça gözleniyor.”

"Biz daha çok Amerika’daki toptancılarla çalışıyoruz. Yurtdışı fuarlarına katılımlarıyla, siparişler alıp bize iletiyorlar. Bizde gelen siparişleri yapıp geri göndererek bir döngü yaratıyoruz.” diye ekledi.