Her zevke ve bütçeye hitap etmenin zevkini yaşıyoruz

"Hedefimiz sektörde her zaman bir numara olmak" ve yakın gelecekte de Elifnur Kuyumculuk olarak Dünya Pazarına açılmak olduğunu söyleyen Elifnur iş Ortaklarından Atilla Dereli ile bilezik sektöründe her zevk ve bütçeye hitap etmenin yanında, sade ürünlerle de genç nesillere hizmet etmek olduğunu" söyledi.

"Hedefimiz sektörde her zaman bir numara olmak" ve yakın gelecekte de Elifnur Kuyumculuk olarak Dünya Pazarına açılmak olduğunu söyleyen Elifnur iş Ortaklarından Atilla Dereli ile bilezik sektöründe her zevk ve bütçeye hitap etmenin yanında, sade ürünlerle de genç nesillere hizmet etmek olduğunu” söyledi.

Kuyumculuk söktöründe 25 yıllık bilgi birikimi ve tecrübeye sahip olduğunu söyleyen, kendi sahasında uzmanlaşmış olup, bu alanda hizmetlerini son 8 yıldır "Elifnur Kuyumculuk” adı altında gerçekleştirdiğini söyleyen Elifnu Kuyumculuk iş ortaklarından Atilla Dereli; "Kaliteli üretim anlayışıyla hareket ederek avantajı kendimiz meydana getirdik. Dazeavantaj ise; kalitesi düşük olan malların piyasaya sürülmesinden doğan sıkıntılardır. Bu durum çoğu zaman haksız rekabete neden olurken, müşteriler açısından da güven sorunu yaratabiliyor. Kaliteli üretim anlayışımızdan hiçbir zaman fedakarlık etmeyerek müşteri memnuniyetini, esaslı hizmetlerimizi sürdürdüğümüz sektörde, markamızı her geçen gün daha iyi noktalara ulaştırıyoruz. En çok tercih edilen bilezik modellerimiz var elbette. Abartısız, sade, şık ve zarif görünen modellerimiz daha çok tercih ediliyor.”dedi. Öteyandan, Atilla Dereli; " Her zevkte ve her bütçeye uygun ürünlerimiz arasında sade ürünlere olan talebin büyük bir nedeni genç neslin terchilerinin bu doğrultuda olmasından kaynaklanıyor. Abartıdan uzak, modern çizgiler taşıyan ürünler son yılların tercihlerini oluşturuyor.” Diyen Dereli, konuşmasına şöyle devam etti; " Hedefmimiz; sektörde bir numara olmak ve Türkiye genelinde her bölgeye ulaşmak. Mağazalaşma tabii ki düşüncelerimizde var olan bir şey. Türkiye'nin kültürel takısı olan bileziği sadece yurtiçinde sınırlı kalmayıp; Avrupa'daki gurbetçi vatandaşlarımıza da hizmet olarak sunmaktayız. Bilezik sektörünü dünya çapında tanıtabilmemiz için yurtdışı ve yurtiçi fuarlarında sektör olarak daha aktif olmamız gerektiğini düşünüyoruz.” Dedi.