İMKUSAD Yönetim Kurulu Dün Bir Araya Geldi

İstanbul Mücevherciler, Kuyumcular ve Sarraflar Derneği Yönetim Kurulu'nun 15 günde bir gerçekleştirilen olağan toplantısı dün, İMKUSAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yıldırımtürk başkanlığında ve üyeler Erhan Hoşhanlı, Mirat Kökler, Ercan Özboyacı, Turgay Ayaydın, Hayri Özaslan, İlhani Yazıcı, Esra Özalır, Nurettin Özgenç'in katılımlarıyla yapıldı. Kapalıçarşı'nın ve sektörün ihtiyaçları doğrultusunda kararlar alınarak önümüzdeki günlerde bunların uygulamasının yapılması planlandı.

İstanbul Mücevherciler, Kuyumcular ve Sarraflar Derneği Yönetim Kurulu’nun 15 günde bir gerçekleştirilen olağan toplantısı dün, İMKUSAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yıldırımtürk başkanlığında ve üyeler Erhan Hoşhanlı, Mirat Kökler, Ercan Özboyacı, Turgay Ayaydın, Hayri Özaslan, İlhani Yazıcı, Esra Özalır, Nurettin Özgenç’in katılımlarıyla yapıldı. Kapalıçarşı’nın ve sektörün ihtiyaçları doğrultusunda kararlar alınarak önümüzdeki günlerde bunların uygulamasının yapılması planlandı.

Altın fiyatlarının müşteri kitlesine ve çalışan esnafa daha sık bildirilmesi adına, bir yapılanmaya gidilmesi görüşüldü. Şu an günde iki kez anons sistemi üzerinden yapılan bildirimler, bu yapılanma ile plazma ekranlar ve sürekli güncellenecek panolar ile desteklenecek. Böylelikle esnaf ve müşteri için hızlı bilgi akışı sağlanabilecek.

Buna ek olarak derneğin internet ortamında, güncel olarak takip edilebilmesi ve tanıtımının yürütülebilmesi için web sitesi aktif hale getirilecek. Yine bu site üzerinden altının güncel durumu ve derneğin faaliyetleri hakkında bilgi sahibi olunabilecek. Bunun dışında sektörle ilgili röportajlar ve haberler de sayfada sıklıkla yayınlanacak.

Ramazan Bayramı ve yaz tatili dolayısıyla kurulun sonraki toplantısı ise bir ay sonra gerçekleştirilecek.