İstanbul Vizyon Park esnafı Rahatsız

İstanbul da Kuyumcukent'in yanıbaşına ikiz bina olarak dikilen "İstanbul Vizyon Park" dan yer almış olan bir grup esnaf, bazı uygulamalardan dolayı rahatsız olduklarını söylediler.

İstanbul da Kuyumcukent’in yanıbaşına ikiz bina olarak dikilen "İstanbul Vizyon Park” dan yer almış olan bir grup esnaf, bazı uygulamalardan dolayı rahatsız olduklarını söylediler.


Edinilen bilgilere göre, Kuyumcukent Vizyon Park kısmından üretim yapmak için kendisine dükkan alan, bazı Kuyumcu atölye sahibi kişiler, yerlerine yerleşmek için, kendi dükkanlarında yapmış olduğu tadilatesnasın da, meydan gelen ses ve gürültüden dolayı, üst katta bulunan  "yönetim ofisi” tarafından, rahatsız ediliyoruz iddiası ile, güvenlik çağrılması ve kendi yerlerine tadilat yapıp bir an önce yerleşmek isteyen esnafların, tadilat işlerinin gecikmesinden dolayı, huzursuzluk ve rahatsızlık yaşadıklarını bildirdiler.


Ayrıca, habergold.com’a bazı açıklamalarda bulunan esnaflar; " Biz buradan yer aldık Kuyumcu esnafı olarak, atölyelerden her zaman ses olur, ofisler bunları bilmeleri lazım. Yönetim tarafından, yerleşik düzen iyi yapılmalıdır. Bizler sabah 9’dan akşam 20’ye kadar, site yönetimi tarafından verilen bir çalışma iznine rağmen bunlar oldu. Şayet, Vizyon Park Kuyumcuların atölyeleri için tuttuğu bir yer ise, her zaman ses ve gürültü olacak, şayet ofis olarak düşünülüyorsa, atölyelerin ne işi var burada…”diyen Vizyon Park esnafı; " Bizler esnaf olarak şu an, kendi yerimize geçmek noktasın da, yetersiz kalmaktayız” dediler.