İstikrarlı Yönetim Yapısı Gerekli

Elmas Kuyumculuk sahibi Elmas Vardarlı "Habergold.com" a yapmış alduğu açılamada, Kuyumcukent üzerine görüşlerini, öneri ve eleştirilerini anlattı.


Elmas Kuyumculuk sahibi Elmas Vardarlı "Habergold.com” a yapmış alduğu açılamada, Kuyumcukent üzerine görüşlerini, öneri ve eleştirilerini anlattı.

"Bina yapılanması arttıkça, beraberinde farklı yönetimleri de getiriyor. KİYAŞ, KUYAŞ vs bir sürü birim olması kafalarda bölünmeler yaratıp, takibi zorlaştırıyor. Bu sebeple kim ne yapıyor bizler pek de haberdar olamıyoruz. Yönetimler geliyor geçiyor, insanlar değişiyor, fakat sıkıntılar sabit kalıyor. Yönetim adayları vaadlerde bulunup, kazandıktan sonra tutum değiştiriyorlar. Zarar gören ve mağdur olan yine bizler oluyoruz. Bu da sektörümüzün ve Türkiye’nin gelişimine olumsuz yönde etki ediyor.”
Sektörden Arkadaşları Buraya Bekliyoruz 
 "Ekonomik cazibe merkezi olmaya aday Kuyumcukent’e sektörden diğer arkadaşların gelmesini arzu ediyoruz. Bir yerde ekonomik hareket varsa, ekonomik cazibe merkezi olduysa tüm sıkıntılar kendiliğinden çözülür, herkes emeğinin karşılığını alır ve sektörümüz giderek gelişip hızlanır.”