KİAŞ İşletme Müdürü Hakka Yürüdü

Kuyumcukent seçimlerinin bitiş arefesinin sabahı, Hakka yürüyen, Kuyumcukent İşletme Müdürü Merhum Bülent Tabanlı'nın ani vefat haberi bir çok KİAŞ çalışanlarını ve esnafları elim bir acıya sevk ederken, cenazesine bir çok kişinin katılması ne kadar sevildiğini göstermiştir. Cenazeye başta Meral Akşener olmak üzere, MHP millet vekili, KİAŞ'ın yeni başkanlığını yürütecek olan, İAR genel başkanı Av. Özacan Hallaç, KUYAŞ yönetim kurulu başkanı Sait Erdal Metiner, Kuyumcukent başkan adayı Mustafa Ertekin başta olmak üzere, bir çok değerli insanın katılarak, duayla merhumu uğurladılar.



Merhum Bülent Tabanlı'ya "Habergold.com" ailesi olarak, Allah'dan Rahmet, yakınlarına da sabr-ı cemil niyaz ederiz.

Kuyumcukent seçimlerinin bitiş arefesinin sabahı, Hakka yürüyen, Kuyumcukent İşletme Müdürü Merhum Bülent Tabanlı'nın ani vefat haberi bir çok KİAŞ çalışanlarını ve esnafları elim bir acıya sevk ederken, cenazesine bir çok kişinin katılması ne kadar sevildiğini göstermiştir.   Cenazeye başta Meral Akşener olmak üzere, MHP millet vekili, KİAŞ'ın yeni başkanlığını yürütecek olan, İAR genel başkanı Av. Özcan Hallaç, KUYAŞ yönetim kurulu başkanı Sait Erdal Metiner, Kuyumcukent başkan adayı Mustafa Ertekin başta olmak üzere, bir çok değerli insanın katılarak, duayla merhumu uğurladılar.



 Bülent Tabanlı Kimdir? 
Kuyumcukent işletme A.Ş., kısa adı "KİAŞ”ın işletme müdürü. KİAŞ sekiz sene önce, 2004 yılının mart ayında kurulan bir şirket, ortaklık yapısı tamamen, kooperatif ortaklık yapısına dayanıyor. 2004 senesinden itibaren, kuyumcukent işletme açıldığından beri, buraya işletmesini sağlayan, alt işverenler olan, taşeronlarıyla beraber, teknik, güvenlik, temizlik hizmetini veren, bu kat malikleri adına, buranın aidatını toplayıp, ortak giderlerini, topladığı aidatlar karşılığı ödeyen, burayı işleten bir şirket. Sekiz senedir de bu işi KİAŞ’da yürüten. İlk görevi, teknik işletim müdürlüğü… Son iki buçuk senedir de, şirketin başında, işletme müdürlüğü görevini yürüttü.