Kadırga Meslek Lisesi'nin El Emeği Fuar'daydı

Kadırga Meslek lisesi öğrencileri bu yıl, mücevher fuarını, yaptıkları birbirinden güzel el emeği göz nuru ürünlerini, fuar da sergilediler. Kadırga meslek lisesinde okuyan, Buket Ece Atman, "Habergold.com" a yapmış oldukları açıklamada; " Ben onuncu sınıfım, benden daha büyük sınıflar bizden, daha farklı şeyler yapıyorlar" dedi.

Kadırga Meslek lisesi öğrencileri bu yıl, mücevher fuarını, yaptıkları birbirinden güzel el emeği göz nuru ürünlerini, fuar da sergilediler. Kadırga meslek lisesinde okuyan, Buket Ece Atman, "Habergold.com” a yapmış oldukları açıklamada; " Ben onuncu sınıfım, benden daha büyük sınıflar bizden, daha farklı şeyler yapıyorlar” dedi.

Prinç kesiyoruz, princin üzerine işliyoruz, markalama yapıyoruz. Desen aktarıyoruz. Şekiller veriyoruz. Bu tezgahta gördüğünüz her şey biz öğrencilere ait, öğrencilerin el emeği ile yapılan şeyler…” diyen Ece Atman; " Burada yaptıklarımız, fuarda gösterişli amaçlı ama satabiliyoruz da, her sınıf farklı farklı şeyler yapıyor, burada da görücüye çıkıyor” dedi.