Kuyum Camiasının Haliç'teki yeni "Mekanı"

Geçmişi 1988 yılına kadar giden sektörün köklü cila atölyelerinden biri olan Sezer Cila'nınVeliahtı Ömer Sezer; Haliç'in kıyısında açtığı muhteşem manzaralı "MekanCafe" isimli işletmesi ile kuyum camiasının sosyalleşebileceği yepyeni bir mekan alternatifi oluşturdu.

Geçmişi 1988 yılına kadar giden sektörün köklü cila atölyelerinden biri olan Sezer Cila’nınVeliahtı Ömer Sezer; Haliç’in kıyısında açtığı muhteşem manzaralı "MekanCafe” isimli işletmesi ile kuyum camiasının sosyalleşebileceği yepyeni bir mekan alternatifi oluşturdu.

Haliç’te yer alan Kadir Has Üniversitesinin hemen yanı başında yer alan ve kıyıya sıfır konumuyla mükemmel bir Haliç manzarası sunan "MekanCafe” geçtiğimiz günlerde hizmete girdi. Kuyum sektöründe, ürünün vitrine girmeden önce uğradığı son üretim aşaması olan cila alanında yıllarca başarılı çalışmalar ortaya koyan Hakkı Sezer Ustanın oğlu Ömer Sezer, "MekanCafe” ile hizmet sektörüne de adım atmış oldu. Sürekli nargile kafelere giden ve benzer bir kafeyi işleten arkadaşının teşviki ile bu alanda yatırım gerçekleştiren Ömer Sezer; 3 katlı ve 180 m2 genişliğindeki kafesinde, başta üniversite öğrencileri, akademisyenler, turistler ve kuyum camiasının önde gelen isimlerini ağırlıyor. Yaklaşık 5 yıldır aynı isim ve adreste hizmet veren "MekanCafe” şimdi Ömer Sezer ile kuyum camiasını da buluşturan özel bir adres olacak.

Nargile, Közde Türk Kahvesi, her türlü yemek çeşidinin, çok farklı kahve ve pasta lezzetlerinin bulunduğu "Mekan Cafe”, gündüz bir başka gece ise bir başka güzel manzarasıyla insanın ruhuna huzur veren bir konumda. Yüksek hijyen eşliğinde, Türk mutfağının birbirinden leziz yemeklerini misafirlerine sunduklarını ve özellikle nargile, Türk Kahvesi tutkunlarını mekana beklediklerini belirten Ömer Sezer; "Böylesi güzel bir ortamda, Haliç’in eşsiz manzarası eşliğinde kuyum camiamızın değerli üyelerini ağırlamayı arzu ediyoruz. Burası firmalarımızın özellikle yabancı konuklarını rahatlıkla getirebilecekleri ve en iyi şekilde ağırlayabilecekleri kendi mekanlarıdır” dedi.

Kuyum sektöründen gelenlere çeşitli avantajlar da sunacaklarını sözlerine ekleyen Sezer; "MekanCafe”nin yüksek kalitesiyle hizmete hazır olduğunu ifade etti.