Kuyumcukent AVM'nin dolum eksikliğinden dolayı, çok zorlanıyoruz!

Bir buçuk öncesi, bayan dış giyim işini bırakarak, bu işe başlayan, Florya'dan Kuyumcukent AVM'ye gelen "Flora firmasını" iki ortak olarak kuran Ferdane Ramazanoğlu ve Bilge Yıldız, "Habergold.com" a yapmış olduğu açıklamada; " Her ikimizde tekstilin farklı sektöründe yetiştik, bayan dış giyiminden sonra, kendi işimizi kurmaya karar verdik. Sektörde böyle bir açık gördük, kendimizde yeteneğimize güvenerek, kendi yeteneğimiz ile bu piyasadaki açığı birleştirerek yeni bir dizayn iş meydana getirdik" dedi

Bir buçuk öncesi, bayan dış giyim işini bırakarak, bu işe başlayan, Florya’dan Kuyumcukent AVM’ye gelen "Flora firmasını” iki ortak olarak kuran Ferdane Ramazanoğlu ve Bilge Yıldız, "Habergold.com” a yapmış olduğu açıklamada; " Her ikimizde tekstilin farklı sektöründe yetiştik, bayan dış giyiminden sonra, kendi işimizi kurmaya karar verdik. Sektörde böyle bir açık gördük, kendimizde yeteneğimize güvenerek, kendi yeteneğimiz ile bu piyasadaki açığı birleştirerek yeni bir dizayn iş meydana getirdik” dedi.

Öteyandan, kuyumcukent’e geldiğimiz gün itibari ile karşılaştığımız zorluklar, çarşının şu anki dolum kapasitesi eksikliği başta gelmektedir. Bu dolum eksikliğinden dolayı biz bayağı zorlanıyoruz. Bu yüzden dışarıdan toplu işler yürüterek, burada var olmaya çalışıyoruz.

Yönetimin çabası olduğuna inanıyorum. Ama zanırım herhalde biraz daha zaman gerekecek, ama çarşımızın genel durumu ve konumundan umutluyum.

Ayrıca, genellikle hitap ettiğimiz müşteriler, özellikle yeni evlenecek olanlar ve evini yenileyenler. Yeni bir firma olduğumuzdan dolayı, şu an tabiî ki yurt içi çalışıyoruz ama kişiye özel çeşitli çeyiz koleksiyonlarımızdan yurt dışına gönderdiklerimiz de var.