Kuyumcukent bize çok artı kazandırdı

"Trabzon Hasır Bileziğini" İstanbul'a taşıyarak, dünya markası olma yoluna giren, "Ensar Kuyumculuk" ortağı, üç kardeşten bir tanesi olan Mustafa Gençcelep'in "Habergold.com"a yaptığı açıklamada, Trabzon'dan İstanbul'a gelerek, ilk defa "Trabzon hasır bileziğini" Anadolu'ya duyurduklarını söyleyen Gençcelep; "Trabzon hazır bilezik, kelepçe bilezik, set ve su yolu yapmaktayız. Kuyumcu kent'de iki tane firmamız var.

"Trabzon Hasır Bileziğini” İstanbul’a taşıyarak, dünya markası olma yoluna giren, "Ensar Kuyumculuk” ortağı, üç kardeşten bir tanesi olan Mustafa Gençcelep’in "Habergold.com”a yaptığı açıklamada, Trabzon’dan İstanbul’a gelerek, ilk defa "Trabzon hasır bileziğini” Anadolu’ya duyurduklarını söyleyen Gençcelep; "Trabzon hazır bilezik, kelepçe bilezik, set ve su yolu yapmaktayız. Kuyumcu kent’de iki tane firmamız var. 

Birisi diğer markamız "Marnero jewellery” bir tane de Trabzon da, "Ensar kuyumculuk” olarak, "Trabzon hasır örme” işini yaptığımız bir tane yerimiz var. Şu an itibari ile kapalı çarşıda yerimiz yok, ama toptancılar ile çalışıyoruz. Yurt içi ve yurt dışı çalışmaktayız. Yurt içinde de müşterimiz var. Anadolu da, istanbul’un ilçeleri Adapazarı’na servis yapıyoruz. Ürünlerimizi götürüyoruz. Yurt dışında da, Dubai, Almanya, Belçika ve Hollanda’ya verdiğimiz müşterilerimiz var”dedi.

Öteyandan; "Biz kuyumcu kent’de Trabzon işi yapan ilk firmalardan bir tanesiyiz. Trabzon işi yapan, İstanbul’da başka yok zaten…”diyen Gençcelep; "2006 yılında biz, Trabzon’dan buraya geldik. Yaklaşık altı yıldır buradayız. İlk gelenlerden bir tanesiyiz. Bunun için, kuyumcu kent bize çok artı kazandırdı. Hem müşteri açısından hem işi öğrenmemiz açısından, hem yenilikleri takip etmek açısından, müşterilerin memnuniyeti açısından, kuyumcu kent çok faydalı geldi bize…” dedi.

Ayrıca, ileriye yönelik, müşterilerine de seslenen Mustafa Gençcelep, şöyle konuştu; "Biz her gün, yeni çalışmalar yaptığımız için, ilk başta müşteri memnuniyetine bakıyoruz zaten… Müşterinin modelleri olsun, bazen müşterilerle de görüşüyoruz zaten, nasıl modeller istiyorlar, ona göre yaklaşık modeller çiziyoruz, kendilerine gösteriyoruz ve en iyi hizmet vermeye çalışıyoruz”dedi.

Ayrıca, dünya da ki, fuarlara katılmaya çalışıyoruz. Fuarlar gidip geliyoruz. Bu çerçevede yeni ürünler yapmaya çalışıyoruz.