Kuyumcular Bankaların İşini Yapıyordu, Bankalar da şu an Kuyumcuların İşini Yapıyor

Şu anda gündemde olan, bankaların altın alması meselesi ki, ben bu görüşe katılmıyorum. Neden derseniz. Bu güne kadar kuyumcular bankaların işini yapıyordu, bundan sonra da bankalar kuyumcuların işini yapıyor

2004 yılında meslek hayatına başlayan, 30 yaşına gelmesine rağmen, 21 yıldır sıkı bir şekilde mesleğini severek yapan Sahra Alyans Usta başı Yavuz Aydın, "Habergold.com” a yapmış olduğu açılama ile, bu güne kadar olan gündemi tersine çevirdi. Yavuz Aydın; "Şu anda gündemde olan, bankaların altın alması meselesi ki, ben bu görüşe katılmıyorum. Neden derseniz. Bu güne kadar kuyumcular bankaların işini yapıyordu, bundan sonra da bankalar kuyumcuların işini yapıyor”dedi.

Daha öncesin de, Ener alyans olan firmaları ufak bir değişiklik sonuncun da Sahra Alyans olarak isim değiştirirken, tavuk pazarında 25 metre karelik bir alanda başlanan meslek hayatı, 2006 da kuyumcukent’e gelerek sektör biraz daha genişleyerek, yedi yıldır kuyumcukent de hizmet vermeye devam etmektedir.

Kuyumcukent’in çalışma şartları çok daha güzel, temiz hava, ferah mekan, yüksek mekanlar, güvenlik bunlar burasının artısıdır diyen Aydın; " Şayet trendi takip ederseniz her zaman iş var, biz ağırlıklı olarak yurt içi, Anadolu çalışmaktayız. Yurt dışı dolaylı olarak var ama direk olarak yok... Yurtdışında biz Almanya, Dubai, Irak ve İran’la çalışıyoruz. Bu fuar’a katılmıyoruz. Ama sadece izleyici olarak katılıyoruz. Fakat seneye fuarlara katılmayı da düşünüyoruz”dedi.

Fuarların elbette faydası vardır. Yeni müşteri oluşturmak için, faydası var tabi ama biz henüz kendimiz hazır hissetmiyoruz.