Kuyumculuk sektörünün, gözde mesleği, "Çantacılık"

Ersoy Alyans da 15 yıldır bir çalışma geçmişe sahip olan Atilla Bayrak, "Habergold.com" a yapmış olduğu açıklamada, sektörün zorlukları ve karşılaştığı engelleri ve müşteri kuyumcu arasındaki bağlantıları ve hepsinden önemli olan, bir kuyumcu esnafın kendi firmasını neden değiştireceği üzerine açıklamalarda bulundu; "Şirketleşme yönünde büyük adımlar attık tabi bunları başta firma sahibimiz ve müşterilerimiz sayesinde olmuştur. İstanbul ilçelerinde ve diğer illerde müşterilerimiz var. Elimizden geldiğince hizmet etmeye çalışıyoruz. Şu an ki sıkıntılarımız merdiven altı atölyeler ve piyasa yeni girmeye çalışan atölyeler, tabi piyasada bir rekabet ortamı var bunu doğal olarak karşılıyoruz"dedi.

Ersoy Alyans da 15 yıldır bir çalışma geçmişe sahip olan Atilla Bayrak, "Habergold.com” a yapmış olduğu açıklamada, sektörün zorlukları ve karşılaştığı engelleri ve müşteri kuyumcu arasındaki bağlantıları ve hepsinden önemli olan, bir kuyumcu esnafın kendi firmasını neden değiştireceği üzerine açıklamalarda bulundu; "Şirketleşme yönünde büyük adımlar attık tabi bunları başta firma sahibimiz ve müşterilerimiz sayesinde olmuştur. İstanbul ilçelerinde ve diğer illerde müşterilerimiz var. Elimizden geldiğince hizmet etmeye çalışıyoruz. Şu an ki sıkıntılarımız merdiven altı atölyeler ve piyasa yeni girmeye çalışan atölyeler, tabi piyasada bir rekabet ortamı var bunu doğal olarak karşılıyoruz”dedi.

Öteyandan, esnafımızın daha seçici dikkatli olması lazım. Neden bir kuyumcunun kendi alyansçısını değiştirir. Hizmet alamazsa tabi bu gibi durumlarda zarar etme riski var. Biz müşterilerimizi bu risklerden uzak tutmaya çalışıyoruz. Bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyoruz”dedi.