Meral Akşener, kuyumcukent yeni başkan Özcan Hallac'ı ziyaret etti

Yeni yapılan kuyumcukent, kat malikleri seçimlerinin bitmesi ve seçimlerde başkanlığı kazanana, İstanbul Altın Rafineri (İAR), yönetim kurulu başkanı Av. Özcan Hallaç'ı ziyaret eden Meral Akşener, aynı zamanda, seçimin bitiş arefesinin sabahı, hayatını kaybeden, KİAŞ işletme müdürü merhum Bülent Tabanlı'nın cenaze merasimine katılan Akşener, cenaze merasimi sonrası, kuyumcukent'deki İAR'ın merkez binasında, bazı üst düzey yetkili ve MHP vekili ile, yeni başkan Özcan Hallacı, ziyaret ederek, hem baş sağlığı ve hem de yeni görevini tebrik etti.

Yeni yapılan kuyumcukent,  kat malikleri seçimlerinin bitmesi ve seçimlerde başkanlığı kazanana, İstanbul Altın Rafineri (İAR), yönetim kurulu başkanı Av. Özcan Hallaç'ı ziyaret eden Meral Akşener, aynı zamanda, seçimin bitiş arefesinin sabahı, hayatını kaybeden, KİAŞ işletme müdürü merhum Bülent Tabanlı'nın cenaze merasimine katılan Akşener, cenaze merasimi sonrası, kuyumcukent'deki İAR'ın merkez binasında, bazı üst düzey yetkili ve MHP vekili ile, yeni başkan Özcan Hallacı, ziyaret ederek, hem baş sağlığı ve hem de yeni görevini tebrik etti.
Ayrıca, bundan sonra sık sık kuyumcukent'e geleceğini söyleyen Akşener, yeni başkana elinden gelen yerdımları yapacaklarını, kuyumcukent ile alakalı kendilerine yansıyan sorunların çözülmesi ve yapılması gereken sorunların çözümü için, Özcan Hallaç'ın yanında olacaklarını" söyledi.
Öteyanda, sektör hakkında Meral Akşener'e kısa bilgiler veren Hallaç; "Bundan sonra, kuyumcukent ile alakalı sorunların çözülmesi noktasında vekilleri zorlayacaklarını, kuyumcukent'in en iyi şekle gelmesi için,elinde geleni yapacaklarını" söyledi.