Nil Kuyumculuk 2014 yılının temelini atmaya başladı

Nil Kuyumculuk sahibi Murat Kodaz, Habergold.com'a yapmış olduğu açıklama da; " Nil kuyumculuk 2014 yılının temelini atmaya başladı. Kuyumcukent atölyesinde yeni bir yer aldık. Atölyeyi daha da büyültüyoruz. Kapasiteyi arttırıyoruz" dedi.

Nil Kuyumculuk sahibi Murat Kodaz, Habergold.com’a yapmış olduğu açıklama da; " Nil kuyumculuk 2014 yılının temelini atmaya başladı. Kuyumcukent atölyesinde yeni bir yer aldık. Atölyeyi daha da büyültüyoruz. Kapasiteyi arttırıyoruz” dedi.

Müşteri portföyümüz çok genişledi. Giderek genişliyoruz. Allah’a şükürler olsun işlerimiz iyi yolunda insanlar bizi tanıdıkça daha fazla güven duymaya başladı. Daha fazla güven duydukça insanların bizimle çalışma isteği daha fazla arttı.

Bizim öteki evimiz Trakya. Şuan Trakya’nın yüzde 80’ninde varız diyebilirim size.. Türkiye genelinde çok fazla henüz açılmadık. Türkiye genelinde ağırlıklı olarak, yani bizim hedefimiz bir anda her yere saldıralım değil, yavaş yavaş ve daha çok Marmara bölgesinde ağrılıktayız. Çok genç bir müşteri portföyü olunca ona göre işin hacmi yükseliyor. İşin hacmi de küçük yerde yetmiyor. Yani hem benim için sıkıntılı, hem müşterim için sıkıntılı, hem çalışanım için sıkıntılı, şimdi bunu genişletmek için belli başlı adımlar atmak lazım. Daha rahat daha hızlı ulaşabilmek için insanlara bunun birinci adımı olarak da yeni bir yer aldık. O şekilde atölye üretim kapasitelerimizi arttıracağız. Bunun vesilesiyle de çok insana ulaşacağız. Daha rahat üretim sayesinde çok rahat büyüyoruz Allah izin verirse yeni yerimizde 2014 yılında faaliyete geçeceğiz

Öncelikli olarak yurt içi, çünkü bizim ürettiğimiz ürün zaten dış pazara çok da hitap eden bir şey değil. Bizim ürünleri Türk insanı kullanıyor zaten, hani yok mu Avrupa’da Türk, var da, şimdi jenerasyon arası değiştikçe ki, burada bile nesil geliştikçe değiştikçe, bileziğe farklı göze bakıyorlar. İnsanlar yani ben ne yapacağım bileziği, ben boynuma kolye takarım, genç kız veya yeni evlenen, alırsa yatırım aracı olarak kullanırım demektedir. Ama şuanda kırsal bölge, hala dediğim gibi, yani iş bilezikte çok farklı bir durum

2014 yılının başından itibaren Allah izin verirse İnşaallah daha temiz daha büyük daha geniş daha nezih yerlere çok daha farklı modeller üretilerek çok daha fazla müşteriye insana ulaşarak hedefimizi genişletiyoruz. Yani şimdi bundan ibaret evet önümüzdeki ekonomik durum ne olur onu Allah bilir.