Pierre Loti Gümüş ve Bijuteri'ye Turist Akını

Pierre Loti gümüş ve bijuteri butik'in ortaklarından Samet Öztürk, "Habergold.com" a yapmış olduğu açıklamada, Doğal taş dünyasının, takı ve bijuteri de 10 yıl içinde Pierre Loti'de geldiği yeri değerlendirdi.


Pierre Loti gümüş ve bijuteri butik’in ortaklarından Samet Öztürk, "Habergold.com” a yapmış olduğu açıklamada, Doğal taş dünyasının, takı ve bijuteri de 10 yıl içinde Pierre Loti’de geldiği yeri değerlendirdi.


 

2000 yılında başladık bu bijuteri işine, 10 yıldır yapıyoruz. Gümüş takı olarak, gümüş, bronz, prinç, rodyum ürünleri, çelik ve doğal taş ürünleri… üzerinde çalıştıklarını söyleyen Öztürk; "Ürünlerimizi yurt içinden farklı yerlerden alıyoruz ayrıca, kapalı çarşıda da arkadaşlarımız var, onlarla da çalışıyoruz. Gümüşleri kendimiz üretiyoruz. Satışlar şu an gayet iyi gidiyor Pier Loti’de… Burayı eskiyle ve şu anı karşılaştırırsak, çok iyi… Ayrıca Ramazan da çok daha iyiydi..”dedi.



Öteyandan, kurulum aşamasında, bir çatımız dahi yoktu. Ama şu an buna da şükür… Şu anda da gayet iyi gidiyor. İyi bir yabancı turist akınıvar bu günlerde buraya ve bizde memnunuz hem de iş yapıyoruz”dedi.