RUMELİ GOLD'un "KIZIL ATEŞ" modeline ilgi artarak devam ediyor

Rumeli Goldun bu yaz piyasaya sürdüğü ve yaz kolyeleri arasında büyük ilgi gören "Kızıl Ateş" isimli modelinin üretimine gelen talep doğrultusunda ara vermeden devam ediliyor.

Rumeli Goldun bu yaz piyasaya sürdüğü ve yaz kolyeleri arasında büyük ilgi gören "Kızıl Ateş” isimli modelinin üretimine gelen talep doğrultusunda ara vermeden devam ediliyor.

Kurulduğu günden buyana günün trendlerini yakalayan çizgisiyle iç piyasada önemli bir yer edinmiş olan Rumeli Gold,bu yaz başında piyasaya sunduğu kırmızı renkli taşlardan oluşan 14 ayar göz kamaştıran kolyesiyle dikkat çekti. Ürünlerini sunduğu tüm müşterileri tarafından beğenilen "Kızıl Ateş” isimli modeli vitrinlerden bu yaz inmedi.

Rumeli Gold firma sahibi Zafer Yılmaz; "Kızıl Ateş”e büyük ilgi olmasını daha üretim aşamasındayken tahmin ettiklerini ve piyasanın beklentilerine aynen karşılık verdiğini söyledi. Yılmaz, "büyük bir titizlikle ürettiğimiz taşlı modellerimizde özellikle, taşın uzun yıllar düşmeden ilk günkü gibi takının üzerinde yer almasına büyük özen gösteriyoruz. Bu özenimiz karşılığında da bizimle çalışan kuyumcu dostlarımız güvenle ürünlerini müşterilerine sunuyorlar "dedi.

Zafer Yılmaz, Rumeli Kuyumculuğun ilk defa bu yıl İstanbul Jewelery Show’un Ekim fuarına katıldığını ve ihracat çalışmaları başlamayı planladıklarını belirtti. Yılmaz; "Her sene katıldığımız İstanbul Jewelery Show’un Mart organizasyonundan sonra ilk defa Ekim organizasyonunda yer aldık. Açıkçası beklediğimin üzerinde bir ilgiyle karşılandık. Özellikle iç piyasa çalışan markamızın, gelen talepler doğrultusunda yavaş yavaş ihracat çalışmalarına başlaması sürpriz olmayacaktır” diye konuştu.