Reklam önemli, reklam için fuarlara katılacağız

Astro Gold Kurucu ortaklarından Bülent Demir, "Habergold.com" a fuar izlenimlerini anlattı. Fuar'a ilk katılmanın bir heyecanı var. Bize göre reklam önemli, biz reklam için yine katılacağız fuarlara, biz bu piyasa da, bu sektör de var olacağız. Bu yüzden her zaman fuarlarda olacağız Allah'ın izniyle.

Astro Gold Kurucu ortaklarından Bülent Demir, "Habergold.com” a fuar izlenimlerini anlattı.

Fuar’a ilk katılmanın bir heyecanı var. Bize göre reklam önemli, biz reklam için yine katılacağız fuarlara, biz bu piyasa da, bu sektör de var olacağız. Bu yüzden her zaman fuarlarda olacağız Allah’ın izniyle.

Biz fuardan çok memnunuz bizim için çok iyi geçiyor. İnsanların tepkileri güzel. İlgi duyuyor insanlar, beklediğimiz gibi olacak gibi gösteriyor.

Önceki yıllara göre daha fazla katılım var gibi geliyor bana.. Daha fazla katılım olması ve bu şekilde olması bizi gerçekten mutlu ediyor. Sonuçta bu sektörün var olduğunu, iş olacağını gösteriyor. Kesinlikle bir canlılık var bu bize de yansıyacak. Öyle ümit ediyoruz. Bu canlılık hem içerde hem de dışarıdan gelmektedir. Özellikle bu yıl dışarıdan fazla olanlarda var tabi… Zaten içeriyi oturttuğunuz zaman dışarısı da, kendiliğinde oluşuyor. Amacımız hem dış, hem iç, inşallah başarırız.