Riva Gold'un yeni koleksiyonu lazerli..

Hollow takı grubunda uzmanlaşan Riva Gold, yeni koleksiyonunda üstün lazer teknolojisini kullandı. Sayılı firmada bulunan lazer tekniği ile hayallerdeki herşeyi madene döken Riva, yeni modelleriyle 2013'ün ikinci yarısında çok ses getirmeyi planlıyor.

Hollow takı grubunda uzmanlaşan Riva Gold, yeni koleksiyonunda üstün lazer teknolojisini kullandı. Sayılı firmada bulunan lazer tekniği ile hayallerdeki herşeyi madene döken Riva, yeni modelleriyle 2013’ün ikinci yarısında çok ses getirmeyi planlıyor.
Kurulduğu günden buyana birbirinden başarılı koleksiyonlara ve modellere imza atan, hollow takı çeşidinin ülkemizdeki en önemli temsilcilerinden biri olan Riva Gold, şimdi lazer tekniği ile ürettiği özel koleksiyonuyla takıseverlerin beğenisini kazanıyor. Her hayalin gerçeğe dönüştüğü teknik olarak kabul edilen Lazer tekniği, özellikle hollow ürün grubunda başarıyla uygulanıyor.
Riva Gold Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şahin; her ay 30 farklı yeni modeli vitrinlere taşıdıklarını , son koleksiyonları olan ve lazer tekniği ile üretilen modellerin çok kısa süre içinde büyük beğeni topladığını belirterek, "Tasarım departmanımız, tüm Dünya trendlerini yakından takip etmekte ve özgün bir anlayışla, yeni yorumlar katarak takıseverlerin zevkle kullanacakları ürünler geliştirmektedirler” dedi.
Çok farklı ayarlarda üretim yapan Riva Gold’un, özellikle Arap ülkelerinden gelen talepler doğrultusunda 18-21 ayar hollow takı üretimine önem verdiğini kaydeden Şahin, hollow ürün grubunun ayrı bir uzmanlık istediğini ve %90 el işçiliği ile hazırlandığını, Dünyada çok farklı kıtalarda, farklı kültürlere ihracat gerçekleştirmenin uzun yılların ardından, derin bir tecrübe ile olduğunu sözlerine ekledi.
Riva Gold; bugün itibariyle Dünya genelinde 20’in üstünde ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. Bu ülkeler arasında, özellikle hollow ürün grubunun en iddialı ülkelerinden İtalya’ya dahi ihracat yapması, markanın işine duyduğu özen ve titizliğin en somut göstergelerinden biri…