Rota Kuyumculuk'tan Müşterilerine Fantastik Güzellik

22 ayar bilezikte, üstün teknoloji eşliğinde yıllardır başarılı çalışmalar ortaya koyan Rota Kuyumculuk; yeni çıkardığı ve sıradışı ölçülere sahip, göz alıcı "fantastica" koleksiyonuyla kuyumcu vitrinlerinde en önlerde yerini aldı.

22 ayar bilezikte, üstün teknoloji eşliğinde yıllardır başarılı çalışmalar ortaya koyan Rota Kuyumculuk; yeni çıkardığı ve sıradışı ölçülere sahip, göz alıcı "fantastica” koleksiyonuyla kuyumcu vitrinlerinde en önlerde yerini aldı.
Bilezik üretiminde klasik çizgilerin dışına çıkmak ve vitrinlerde çarpıcı bir etki bırakan model ortaya koymak fikriyle üretilen "fantastica” koleksiyonu, kısa sürede büyük beğeni topladı. 6 cm genişliği ve ortalama 70 gr ağırlığıyla tüm gözleri üzerine toplayan yeni koleksiyon, iddialı olmak isteyenlerin işini bir hayli kolaylaştırıyor. Rota Kuyumculuk firma sahibi Kerim Yılmaz; yıllardır bilezik alanında her tür model üretimini cesaretle deneyen firmalarının, "fantastica” koleksiyonuyla çitayı bir adım yukarıya taşıdığını ifade etti. Bu koleksiyonun çıkış amacının tamamen dikkat çekme üzerine kurgulandığını belirten Kerim Yılmaz, "Amacımız bu özel bileziklerimizle vitrinlere takılan gözlerin sayısını arttırmak ve bu gözlerin daha sonra kuyumcuya girmesini sağlamaktı. Bu amaçla daha önce pek denenmemiş bir tarz ortaya koymak istedik. Ortaya çıkan sonuçtan hem biz hem de kuyumcular son derece mutlu oldular. Tam amacına hizmet eden, adı gibi fantastik bir koleksiyon ortaya koyduk” diye konuştu.
"Fantastica” koleksiyonunun üstünde hayatın hızlı ve çoşkulu imgelerinin kullanıldığını kaydeden Yılmaz şunları söyledi: "Bu 15 parçadan oluşan görkemli ürün grubumuzda, özel kalem teknikleri kullanıldı. Örneğin; modellerimizden birini yaparken disko topundan esinlendik. 3 aylık bir hazırlık döneminin ardından baharda piyasaya sunduğumuz "fantastica” ya gösterilen ilgiden memnunuz. Kuyumcu dostlarımızda bu ürünleri görenler, daha kısa ve gramajı daha az olan aynı tasarıma sahip bileziklerin siparişi veriyorlar. Bizde, bu ürünlerin daha küçük ebatlarını üretiyoruz. Kurulduğu günden buyana sürekli yeniliklerin peşinde olan markamız, bu anlayışını önümüzdeki günlere de taşıyacaktır.”